Från Åstorp till Hyllie

20 april 2022

Stadsdelen Hyllie blir alltmer populär och många företag söker sig till området med Öresundsbron och världen runt knuten. Granitor Properties senaste hyresgäst är KNAPP AB som väljer att flytta från Åstorp till kontorsfastigheten The Edge i september.

the edge_webben.jpg
Bild: Granitor

- Vi är mitt inne i en förändringsresa där vi går från att ha varit en produktionsanläggning med fokus på några särskilda produkter i koncernens portfölj till att framåt vara ett renodlat sälj och kundservice med hela koncernens lösningar som fokus. Med den här förändringen behöver vi komma närmre alla de nordiska marknaderna, vilket vi gör med närheten till Danmark och Kastrup. Vi behöver också rekrytera nya kompetenser och därför känns Hyllie och The Edge som det perfekta stället för vårt nordiska huvudkontor, säger Mikael Holmqvist, VD på KNAPP AB.


- Vi är väldigt stolta över att kunna attrahera hyresgäster även utanför närområdet. Det gläder oss extra att KNAPP AB väljer kontor hos oss i The Edge på sin förändringsresa. Vi välkomnar KNAPP till Hyllie och ser fram emot deras inflyttning den 1 september i höst, säger Jonas Holmberg, Fastighetschef på Granitor Properties.

Den strykjärnsformade kontorsfastigheten The Edge färdigställdes 2020 och har sedan dess lockat flera innovativa företag. Huset har hittills fyllts med bland andra hyresgästerna AddPro, Reijlers, Edge Kitchen, Hiab och Givaudan. KNAPP flyttar in på plan 3 på 557 kvadratmeter.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.