Flexibla kontor i Klara Townhouse

2 december 2020

JLL har fått uthyrnings- och utvecklingsuppdrag för Klara Townhouse, Lagern 15 av LO. Fastigheten är centralt belägen, invid Norra Bantorget i Stockholm, på Olof Palmes gata 23.

Klara.jpg
Bild: JLL

Fastigheten består av 2 000 kvadratmeter kontor fördelat på sex plan. JLL påbörjar utvecklingen av fastigheten till ljusa och flexibla kontor med bevarad charm samt uppfräschning av entré och trapphus.

Vi ser fram emot att fylla Klara Townhouse med nya hyresgäster.

Projekt Klara Townhouse är ytterligare en satsning från fastighetsägaren. LO äger flera fastigheter runt Norra Bantorget, bland annat Lagern 11 (Klara Omega) och Klockan 10. JLL har sedan tidigare uppdrag av LO för de fastigheterna och arbetar på att skapa ett kluster av attraktiva och topputvecklade fastigheter i området.

- Vi fortsätter att utveckla våra centrala fastigheter och är glada att utöka samarbetet med JLL, säger Frank Henriksson, VD Kungslagern (LO).

- Det är mycket glädjande att vi får fortsatt förtroende från vår uppdragsgivare LO att utveckla och hyra ut ännu en fastighet vid Norra Bantorget. Vi ser fram emot att fylla Klara Townhouse med nya hyresgäster, säger Theodor Jarnhammar, Head of Office and Industrial Leasing, JLL.

Läs mer om projektet här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.