Flexibla arbetsutrymmen till Uddevalla

28 februari 2024

För att möta den ökande efterfrågan på flexibla arbetsutrymmen i regionen kommer Regus Kungsgatan att öppna på botten-, första- samt andra våningen i en attraktiv byggnad på Uddevallas huvudgata - erbjudandes Uddevalla en exklusiv arbetsmiljö. Regus centret, som blir de första i Uddevalla, erbjuder gott om bekvämligheter på sina 600 m2 och inkluderar privata kontor, mötesrum, co-working och kreativa utrymmen.

Genrebild: Unsplash
Genrebild: Unsplash

Fastighetsägaren har fattat beslutet att investera i IWG-plattformen för att maximera avkastningen på fastighetsutrymmen genom kapitalisering av den snabbt ökade efterfrågan på hybridarbete. Med en årlig investering på cirka ca 650 miljoner SEK i sin teknikplattform, ger IWG sina partners tillgång till företagets fulla expertis samt design- och inredningsstöd samt försäljnings- och marknadsföringskapacitet.

Det nya kontoret kommer att erbjuda plats för etablerade företag, organisationer och startup inom flera olika branscher. IWG är världens ledande leverantör av flexibla arbetsutrymmen - med närmare 4 000 utrymmen i över 120 länder där medlemmar har tillgång till alla platser och företagstjänster via IWG-appen.

 

I takt med den pågående övergången till hybridarbete ökar, kommer den konventionella kontorsbeläggningen fortsätta minska när företag har mindre behov av traditionella utrymmen och i stället vänder sig till flexibla arbetsplatser. Under 2023 välkomnade IWG hundratals nya partner utrymmen och förväntas lägga till ytterligare 1 000 under det kommande året. IWG har idag 83% av Fortune 500-företagen i vår växande kundbas.

 

Mark Dixon, VD och grundare av IWG, kommenterade: "Vi jobbar för att etablerar ett starkare och mycket nödvändigt fotfäste i västra Sverige. Som en viktig affärshub är Uddevalla en fantastisk plats för oss att finnas på. Behovet av högkvalitativa och flexibla arbetsutrymmen fortsätter att stiga när hybridarbete blir det nya normala. Vi är väldigt glada över att tillsammans med vår partner arbeta för att utveckla IWG Regus-varumärket under ett förvaltningsavtal som kommer att lägga till ett banbrytande arbetsutrymme i deras byggnad."

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.