Förstahandsvalet Technopolis

9 mars 2023

Nu tar en av Sveriges ledande leverantörer av produktionslokaler, KeyPlants, plats i sina nyrenoverade lokaler på Technopolis Ullevi. Likt många andra av Technopolis kunder var det den inspirerande miljön samt tjänsteutbudet och känslan för professionalitet och service som blev avgörande när KeyPlants valde dem som sin nya hyresvärd.

Technopolis webb.jpg
Bild: Technopolis

– Vi hade redan för några år sedan kommit i kontakt med Technopolis men när det nu blev aktuellt med flytt till nya lokaler så blev de snabbt vårt förstahandsval. Vi är så glada att äntligen vara på plats i de nya lokalerna, och känner att Technopolis varit väldigt måna om att vi ska trivas och att vår verksamhet ska fungera, säger Lars-Gunnar Wallenius, Design Manager på KeyPlants.

För oss är det ett tydligt bevis på att vi lyckas med vårt uppdrag som experten på delad kontorsyta. 

KeyPlants är en av Sveriges ledande leverantörer av produktionslokaler för huvudsakligen life science-industrin. Med kunder runt om i hela världen, från de allra största läkemedelsbolagen till små start-ups skapar de konventionella och prefabricerade moduler för olika typer av produktioner.

– Vi är stolta över att vara KeyPlants förstahandsval, och som alltid väldigt glada över att få nya hyresgäster. För oss är det ett tydligt bevis på att vi lyckas med vårt uppdrag som experten på delad kontorsyta. Och vi ser fram emot att fortsätta utveckla vår verksamhet och vårt service-utbud samt stärka vår position som ledande aktör på marknaden, säger Johan Herner, Business Unit Director på Technopolis Ullevi.

Technopolis Ullevi, som nyligen bytt namn från Technopolis Gårda, är idag nästan fullbelagd med ett flertal ledande varumärken och företag som kunder. I höstas öppnade Technopolis dessutom sin nya anpassningsbara HUB för mindre team och företag. Även den är i det närmaste helt uthyrd sedan en tid tillbaka.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.