Förlänger i Hässleholm

25 juni 2024

SBB förlänger ett hyresavtal med Hässleholms kommun. Avtalet omfattar en yta på 5 385 kvm i fastigheten Lille Mats 4, Kaptensgården och sträcker sig över en period på 15 år.

Bild: Unsplash
Bild: Unsplash

I fastigheten, Lille Mats 4, bedrivs ett äldreboende, Kaptensgården för 50 boende. Äldreboendet kommer genomgå renovering under de kommande tre åren vilken kommer att ske stegvis för att minimera störningar för de boende och säkerställa att verksamheten kan fortgå som vanligt.

– Vi är väldigt tacksamma för det fortsatta förtroendet från våra hyresgäster. Att vi kan förlänga detta avtal visar att vårt arbete med nyuthyrningar och omförhandlingar uppskattas och att vår förvaltning levererar hög kvalitet. Vår strävan är alltid att skapa långsiktiga relationer med våra hyresgäster och säkerställa att deras behov möts på bästa sätt. Denna förlängning är ett bevis på vårt engagemang och vår förmåga att leverera värde till våra hyresgäster, säger Annika Ekström, VVD och Fastighetsdirektör på Samhällsbyggnadsbolaget i Norden AB.

– Vi ser fram emot samarbetet med SBB och är glada över att kunna erbjuda centrala bostäder för våra äldre i Hässleholm. Boendet kommer att renoveras i samband med nytt hyreskontrakt för att kunna fortsätta vara ett attraktivt boende under kommande hyresperiod, säger Mathias Bjäreborn, Enhetschef, Hässleholms kommun.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.