Företagsbostäder till Mölndal

23 april 2019

Bakom projektet står fastighetsutvecklarna Westhouse och Månsson Fastigheter, som bygger åt Företagsbostäder, ett bolag i Choice-koncernen. Inflyttning är planerad till augusti 2020.

I det välkända bostadsområdet Toltorpsdalen togs nyligen första spadtaget för utveckling av ett större antal företagsbostäder. Projektet är bra beläget mellan några av områdets största arbetsgivare – Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Astra Zeneca och Chalmers – och sker i samarbete mellan fastighetsutvecklarna Westhouse och Månsson Fastigheter.

– Vi är glada att få göra det här tillsammans. Nu är vi äntligen igång med utvecklingen av kvarteret där vi ska skapa trivsamma och välplanerade företagsbostäder för våra hyresgäster, säger Thomas Dahl, partner på Westhouse.

– I samarbete med Thomas Dahl och David Wallenstam på Westhouse har vi gedigen erfarenhet och bred kompetens, som säkerställer ett väl genomfört projekt med hög arkitektonisk kvalitet, säger Magnus Månsson, grundare av Månsson Fastigheter.

Inflyttning är planerad till augusti 2020 och idag togs första spadtaget tillsammans med kommunstyrelsens ordförande i Mölndal, Kristian Vramsten.

– Det är glädjande att det nu byggs företagsbostäder i Mölndal. Fler och fler företag söker sig till Mölndal och det är viktigt att vi kan erbjuda bästa möjliga förutsättningar för dem, säger Kristian Vramsten.

Projektet genomförs av Westhouse och Månsson Fastigheter. Arkitekter är Semrén & Månsson och entreprenör K21Entreprenad AB.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.