Får exklusivt uppdrag

27 oktober 2022

Colliers har startat ett exklusivt uthyrningsuppdrag med Platzer för att hyra ut vakanta kontorslokaler i områdena Masthugget och Lilla Bommen/Gullbergsvass i Göteborg. Totalt handlar det om cirka 6 000 kvadratmeter kontorslokaler i olika storlekar.

platzer webben.jpg
Bild: Platzer

Drygt hälften av de totala kontorsytorna ligger i Masthugget, Göteborg, med ytor som varierar mellan cirka 500 - 1 700 kvadratmeter. Idag består lokalerna mestadels av öppna ytor men det finns möjlighet för ny hyresgäst att anpassa dom efter sina behov. Utöver stort utbud av restauranger och affärer i området har kontoren olika möjligheter som till exempel egen entré, tillgång till att nyttja gemensam innergård samt parkering.

I Lilla Bommen/Gullbergsvass är det totalt 3 000 kvadratmeter moderna och ljusa kontorsytor med möjlighet att hyra 295 - 2 400 kvadratmeter. Som hyresgäst har man även tillgång till restauranger, möjlighet till bil- och cykelparkering i garage samt dusch och omklädningsrum. På bottenplan i en av fastigheterna finner man även reception och konferensrum.


Lena Brixstedt, Associate Director Colliers:

- Vi är glada över att inleda vårt samarbete med Platzer. Både Masthugget och Lilla Bommen/Gullbergsvass är områden som genomgår mycket positiv utveckling och vill man som företag erbjuda sina anställda kontor i områden med stort utbud av restauranger, gym och med gott om parkering så finns här många möjligheter.

Christina Cedérus Olauson, Uthyrningschef Kontor, Platzer:

- Vi ser fram emot ett tight och nära samarbete med Colliers där alla möjligheter utvärderas och breddade kontaktvägar kan ge oss nya hyresgäster som matchar både lokaler och dessa spännande områden väl.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.