Erbjuder medlemskap online

12 oktober 2021

CONVENDUM blir en av de första coworkingaktörerna i Sverige att erbjuda möjligheten att köpa ett coworking medlemskap online. Den 30:e september lanserade CONVENDUM sin nya tjänst som ger företagare och anställda tillgång till alla coworking spaces i Stockholm och Göteborg samt i Palma, Mallorca.

Genom att erbjuda möjligheten att skaffa ett medlemskap online via CONVENDUMs hemsida möjliggörs ett snabbare och smidigare sätt att skaffa en ny arbetsplats och ett bredare kontaktnät. Medlemskapen kommer att erbjudas till alla företag som behöver arbetsplatser till flera av sina medarbetare.

Vi har under en längre arbetat för att hitta nya lösningar vilket ska förenkla för de som är intresserade av att ha en arbetsplats på något våra coworking spaces.

- Vi har under en längre arbetat för att hitta nya lösningar vilket ska förenkla för de som är intresserade av att ha en arbetsplats på något våra coworking spaces. Vi har märkt av att flertalet personer som varit på möten i våra lokaler hör av sig till oss och vill bli medlemmar snabbt och enkelt utan att behöva behöva gå igenom en process. Vårt samhälle har digitaliserats snabbt vilket innebär att det känns som ett naturligt steg i utvecklingen, menar Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

På ett coworking space sitter ett stort antal företag från olika branscher. En fördel med att dela lokaler är att det då går att skapa sig ett bredare kontaktnät tack vare det stora antalet medlemmar. Detta skapar i sin tur helt nya affärsmöjligheter och samarbeten medlemmar sinsemellan.


- Vi vill främja samarbetena mellan våra medlemmar, och en stor del i det ligger i att kunna ha ett stort kontaktnät. Genom att enkelt kunna bli medlem hos oss får man utöver den fysiska arbetsplatsen där det går att hitta nya kontakter även tillgång till vårt digitala community vilket kommer underlätta ytterligare för våra medlemmar att ta kontakt med varandra oavsett var du befinner dig, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

Medlemskapet kommer inte att skilja sig något från de ordinarie medlemskapen som redan existerar och ger access till alla adresser dygnet runt samt även tillgång till frukost, kaffe och te, after work etc.

- Under senaste åren har vi satsat på att skapa en mer digital plattform och detta är ännu ett steg på vägen. CONVENDUM ska vara mer en än fysisk arbetsplats utan du som medlem ska kunna ta del av våra tjänster även om du sitter hemma, i en annan stad eller utomlands. Vi ser att det är något som våra medlemmar kan ha stor nytta av i sin dagliga verksamhet, säger Oscar Limbäck, COO på CONVENDUM.

CONVENDUM har med hjälp av Webicient tagit fram denna tjänst.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.