En viktig del av inredningen

28 februari 2019

I det samtida flexibla eller aktivitetsbaserade kontoret är skärmar, ljudabsorbenter och olika typer av ljuddämpningsplattor en viktig del av inredningen. På årets möbelmässa presenterade Kinnarps bland annat en ny, komplett skärmserie med stor flexibilitet - Vibe.

Skärmar och ljudabsorbenter är en viktig del av inredningen på dagens kontor. De bidrar till en bättre ljudergonomi där du kan samtala fritt utan att riskera att störa andra. Kinnarps erbjuder ett brett sortiment med produkter för bättre akustik och använder sig av, och bidrar till, Acoustic Facts. En standard som gör det möjligt att mäta och lagra jämförbar akustikfakta på produktnivå.

Skärmar är effektiva ljudabsorbenter som ger rummet en mjukare upplevelse. Med hjälp av skensystem för förflyttning kan du utnyttja både skärmväggarnas och kontorets väggar maximalt. Att välja skärmar som ljuddämpning är också smart ur ett inredningsperspektiv eftersom de gör det enkelt att anpassa kontoret efter nya utmaningar: skapa och omforma rum för avskildhet eller ökad atmosfär i både små och stora kontorsmiljöer.

Skärmar är effektiva ljudabsorbenter som ger rummet en mjukare upplevelse. 


Om du vet att du inte behöver ändra om på kontoret så ofta är ett system med basmodul för all kabeldragning ett bra alternativ. Då blir det möjligt att enkelt bygga om och variera ljudabsorbenterna utan att el och IT störs.

När Kinnarps utvecklar sina skärmar och ljudabsorbenter lägger man stor vikt vid smarta lösningar. Och materialen är noga utvalda. I vissa av skärmarna kan man erbjuda sitt eget material Re:fill, ett hållbart material som består av tygspill från fabriken i Skillingaryd, polyester och återvunnen PET-plast.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.