Egen Pressbyrå på kontoret

20 februari 2019

Pressbyrån finns idag på över 300 platser landet runt, alltid nära dig. Men inte alltid nära nog. Förrän nu. I en ”stor liten satsning” öppnar Pressbyrån upp för Sveriges arbetsplatser att få sin alldeles egna Pressbyrå på kontoret. Butikerna kommer att vara obemannade och utrustade med den modernaste tekniken.

Bild: Pressbild

Mariette Kristenson, VD för Reitan Convenience Sweden AB säger: 

- Detta är en utveckling av vår pågående expansion och vår strävan att komma närmare våra kunder. Du behöver inte ens ha vägarna förbi Pressbyrån, för vi kommer ha vägarna förbi dig istället, fortsätter hon.

Vi börjar på arbetsplatser men konceptet är tänkt att fungera på fler ställen.


De små butikerna kommer till en början att lanseras i mindre upplaga. Butikerna kommer att vara obemannade och utrustade med den senaste och bästa tekniken för att göra köpprocessen enkel och smidig för kunderna. Det kommer förutom allt det som erbjuds i form av färdigpackade produkter även finnas möjlighet till färska bakverk, mackor med mera.

- Utifrån varje läge kommer vi kunna optimera utbudet efter just den kundens efterfrågan. Det kan vara allt från hygienartiklar till ett unikt magasinsutbud, förklarar Mariette Kristenson.

Reitan Convenience Sweden AB är Franchisegivare åt Pressbyrån och 7-Eleven i Sverige och hanterar drift och distribution för cirka 400 butiker i dagsläget.

- Vi är bäst på att driva små butiker och vår erfarenhet och kunnande kommer ge en enorm fördel mot våra konkurrenter, backat av ett omtyckt och välkänt varumärke. Vi börjar på arbetsplatser men konceptet är tänkt att fungera på fler ställen, avslutar Mariette Kristenson.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.