Dubblar sin yta

29 mars 2022

Bonnier Fastigheter hyr ut till en befintlig hyresgäst när Bravura expanderar och dubblar sin yta i Hornstull. De nya våningsplanen anpassas till hyresgästens behov och verksamhet. Första etappen ska stå klar i juni 2022.

hornstull_webben.jpg
Bild: Bonnier Fastigheter

Hornstull Centrum fortsätter att utvecklas och är en efterfrågad plats att etablera kontor vid. Utöver de förbättringsarbeten som centrum genomgått invändigt har Bonnier Fastigheter tillsammans med Stockholms Stad arbetat för att göra utomhusmiljön ännu mer attraktiv. Bravura har varit hyresgäster sedan 2013 och väljer nu att expandera i angränsande lokaler och förlänga relationen med Bonnier Fastigheter.

I vår långa relation med Bonnier Fastigheter har vi fått möjlighet att skapa en sådan mötesplats på kontoret i Hornstull.

- Att en befintlig hyresgäst väljer att expandera och förlänga hos oss är betydelsefullt. Vi månar om goda relationer till våra kunder, vi gläds med deras framgångar och att vara en möjliggörare i deras expansion. Bravura har varit hyresgäster sedan 2013 och att de nu väljer att expandera och samtidigt signa upp för fem nya år i Hornstull tyder på ett gott samarbete och en nöjd hyresgäst, säger Nicklas Jonsson, Förvaltare Bonnier Fastigheter.


- Mötet mellan människor är en central del av vår verksamhet och kontoren är en plats för våra medarbetare att få energi och känna gemenskap. Med en design och layout som tydligt framhäver vårt varumärke vill vi även skapa en härlig känsla och lämna rätt avtryck bland de som besöker oss. I vår långa relation med Bonnier Fastigheter har vi fått möjlighet att skapa en sådan mötesplats på kontoret i Hornstull, säger Martin Sander, VD Bravura. 

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.