Det våras för familjerna

15 april 2021

Rullande hjul, mjuka former och lekfulla blickfång. I vårens nyheter är det småsyskonen och kompisarna som tar plats. Genom familjära bekanta i ny innovativ design fortsätter Skandiform att skapa platser för rörelse och eftertanke, kreativitet och paus. Med samma fokus på hållbara material och ergonomiska lösningar kompletterar de omtyckta familjer med nya tillskott.

Bilder: Skandiform

Deli lounge/fåtölj - by Thomas Pedersen

Prisbelönta Deli breder ut sig. På djupet, på bredden, i klädseln och i loungen. En fåtölj med tillbakalutat självförtroende. Där den tvådelade designen möjliggör unika färguttryck, den helklädda ryggen ger en känsla av helhet och den mjuka formen bjuder in till att pausa en stund. Eller lite längre. (Bild överst vänster)

Bolero sittpuff - by Nina Jobs

En sittpuff, en fotpall, ett småsyskon som kräver sin uppmärksamhet. När soffserien Bolero får tillskott är det den lilla möbeln med ett helt eget uttryck som tar plats i rummet. Lite lättare, lite nättare än storasyskonen. Som smälter in bland de andra, med samma färg och ram. Eller som sticker ut med den lekfulla motsatsen. (Bild överst mitten)

Soft Top stol och barstol på hjul - by Brad Ascalon

Stå, sitt, rulla fram och rulla undan. När Soft Top får hjul får kreativa möten fart. Med sitt enkla och unika formspråk passar Soft Top in de flesta miljöer. Med sin flexibla konstruktion har den en självklar plats överallt där aktivitet och rörlighet blandas med koncentration och lugn. På hemmakontoret framför skärmen. Med kollegorna på arbetsplatsen. I workshopen där nya idéer ska växa fram. (Bild överst höger)

Isa puff - By Louise Hederström

Låglandskap, kullar och berg. Med sittbänken Isa följer naturens skiftande former med in i rummet. Nu också i mindre format, när den nya sittpuffen gör entré med sin nättare karaktär. Lätt att flytta runt. Enkel att placera. Och med samma inbjudande inställning till spontana möten och avslappnade samtal som sin större partner med samma namn. (Bild nederst vänster)

Matsumoto laptop - by Claesson Koivisto Rune

Säg hej till Matsumoto laptopbord, den flexibla uppassaren som alltid har en hjälpande yta på plats. En ny personlighet, lika enkel att ha att göra med som resten av familjen. (Bild nederst mitten)

Aplomb bord i höjd 90 - by Everything Elevated

Aplomb är en flexibel bordsserie utformad för att enkelt kunna anpassas till olika miljöer och behov. Bordet har en diskret design genom sitt stilrena och homogena formspråk. Nu kompletteras serien med höjd 90 cm. (Bild nederst höger)

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.