Designa din egen ARC-vägg

12 september 2019

ARC är Blå Stations senaste ljudabsorberande väggpanel/väggdekoration, designad av den spanska designduon Stone Designs. ARC är inspirerad av Colosseums arkader i Rom och kan användas i många vertikala och horisontella konfigurationer. Nu kan du designa din egen ARC-kombination.

Bygg din egen väggpanel med ARC Wall Planner. Bild: Blå Station

Väggpanelen ARC lyfter inte bara ditt rum rent estetiskt utan skapar även en bättre akustisk miljö för alla i det. ARC tar hand om störande ljud samtidigt som reliefen bryter ljudvågorna. Och nu kan du bygga din egen ARC-kombination. Visualisera, testa och lek med designen med hjälp av ARC Wall Planner på Blå Stations hemsida. Ange väggmåttet, välj färg och orientering. Designen, antalet ARC och de olika tygerna som använts samlas på ett ställe som du enkelt kan skriva ut och använda som en användbar ritning under monteringen.

ARC är nu också certifierat för sina akustiska egenskaper och finns tillgängligt på Acoustic Facts för virtuella tester. Acoustic Facts är en certifieringstjänst och ett verktyg för att beräkna och visa ett rums akustiska egenskaper och den effekt specifika akustiska paneler ger om de läggs till. Verktyget kan beräkna antalet akustiska paneler som behövs för att uppnå en viss akustisk miljö. 

Starta ARC Wall Planner här

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.