De välkomnas till Dockan

21 juni 2022

Wihlborgs har tecknat avtal med företagsrådgivaren och affärspartnern Aspia om 1 100 kvadratmeter i havsnära Skrovet 3 i Dockan. Inflyttning äger rum i slutet av 2022 och hyresavtalet är fem år.

Aspia erbjuder tjänster inom bland annat redovisning, bokföring, HR och skatterådgivning. De senaste tre åren har bolaget suttit på två olika platser i Malmö, men tar nu plats i nyrenoverade, gemensamma lokaler i Dockan.

- För oss var det viktigt att hitta en lokal som främjar samarbete och social samverkan. Dessutom behövde vi något att växa i, eftersom vi satsar stort på att bli fler. De härliga lokalerna vid vattnet uppfyller alla dessa krav, och vi ser fram emot att välkomna såväl befintliga som framtida medarbetare till Dockan i vinter, säger Jessica Sorrone, partner på Aspia.


- I Skrovet 3 får Aspia ett mycket fint kontor med förstklassig utsikt över Dockan och havet, men också närhet till centralstationen och ett rikt utbud av restauranger och service. Vi märker av att allt fler hyresgäster sätter stort värde vid att erbjuda en attraktiv arbetsplats för sina medarbetare och att kontoret är en viktig del av hela arbetsgivarvarumärket, säger Ulrika Hallengren, vd för Wihlborgs.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.