De nystartar i The Edge

21 december 2021

Hyllie attraherar allt fler aktörer som vill sitta nära Öresundsbron i Malmö. Midroc Properties har tecknat ett hyresavtal med AVEVA Select Scandinavia (tidigare Wonderware Scandinavia) som valt att flytta sitt kontor till kontorsfastigheten The Edge efter årsskiftet.

terrass the edge.jpg
Terrassen på The Edge. Bild: Comotion AB

- Vi hade tittat på lite olika alternativ som inte passade oss riktigt, men när vi kom till The Edge så sade det klick! Det geografiska läget är perfekt med närhet till tåg och buss, och för personalen är det lätt att ta sig hit och parkera både bil och cykel. I tillägg så är det enkelt och snabbt för internationella gäster att ta sig till och från Kastrup vilket underlättar för våra besökare. Byggnaden har en spännande formgivning med ljusa lokaler och fin utsikt, speciellt från den härliga takvåningen. The Edge har en helhet som passar våra behov väldigt bra. I tillägg till våra egna lokaler så finns det konferensrum i flera storlekar, en bra restaurang med möjligheter för lunch, interna event och kundevent och dessutom hela takterrassen där man kan sitta och arbeta, hålla mindre möten, ta en fika och även träffa kunder när vädret tillåter. Det verkar vara en skön stämning i huset och vi ser fram emot att flytta in, säger Helen Lindros, Marketing & Communications Manager, AVEVA Select Scandinavia.


Den strykjärnsformade kontorsfastigheten färdigställdes 2020 och har sedan dess lockat flera innovativa företag. Huset har hittills fyllts med bland andra hyresgästerna AddPro, Rejlers, Edge Kitchen, Hiab och Givaudan. AVEVA Select Scandinavia flyttar in på plan 4.

- Vi känner en enorm stolthet i att fler väljer vår unika fastighet The Edge. Vi välkomnar AVEVA till The Edge och ser fram emot att de flyttar in efter årsskiftet, säger Jonas Holmberg, Fastighetschef på Midroc Properties.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.