Coworking i Office Hub lockar

4 augusti 2022

Nyligen släpptes platserna till Office Hub – signaturbyggnaden GoCo House coworking - och intresset har varit stort. Bolag som Semcon, Key2Compliance, HumbleBee, Garmin Health och Mpya Sci & Tech ansluter i årsskiftet till den nya kontorsbyggnaden och innovationsklustret som växer fram i GoCo Health Innovation City.

office hub.jpg
Nyligen släpptes platserna till Office Hub – signaturbyggnaden GoCo House coworking - och intresset har varit stort. Bild: GoCo

- Med GoCo House har vi levandegjort hela stadsdelen i en enda byggnad. Här blir man en del av ett större sammanhang där nya nätverk och möten skapar möjligheter för att vidareutveckla sin verksamhet. Intresset är jättestort och jag hör att hela grundtanken med samverkan och de synergieffekter som därifrån skapas är en stor del av framgångsfaktorn, säger Pernilla Andersson, affärsutvecklare i GoCo och ansvarig för GoCo Office Hub.

Här blir man en del av ett större sammanhang där nya nätverk och möten skapar möjligheter för att vidareutveckla sin verksamhet. 

Ett av bolagen som tecknat avtal med Office Hub är Garmin som med sitt affärsområde Garmin Health erbjuder innovativa program inom hälsa.

 - Vi ser etableringen av hela GoCo som en viktig knytpunkt inom hälsa, ett spännande projekt som vi på Garmin Health gärna vill vara en del av. Vi ser många synergier med att vara mitt i ett nätverk av innovativa företag och ser fram emot ett produktivt samarbete, säger Jan-Åke Arenäs, Managing Director Garmin Nordic.

Office Hub är placerad på första plan i byggnaden, i direkt anslutning till restaurang, café samt mötes- och konferensrum. Allt för att skapa goda förutsättningar för spontana möten och gynna samarbeten bolagen emellan. För rekryteringsbolaget Mpya Sci & Tech, specialiserade inom teknik och naturvetenskap, blir etableringen i GoCo House och Office Huben en pusselbit som tjänar flera syften.


 - För det första, GoCo´s ambition att vårda tvärvetenskapliga samarbeten mellan Life Sciences och Tech passar Mpya Sci & Techs profil mycket väl. För det andra passar Mpya Sci & Techs värderingar - att vara nyfiken och inkluderande - perfekt med GoCo´s fokus på innovation och partnerskap, säger David Rüdel Regional manager/Talent Advisor at Mpya Sci & Tech.

Läkemedels-konsulterna Key2Compliance är ett annat bolag på väg in i Office Huben. Ett bolag som växer på den svenska marknaden och som ser GoCo som strategiskt rätt för sin expansiva verksamhet.

 - GoCo är ett levande center för innovation inom life science vilket kommer att ge oss goda möjligheter till samverkan med både samarbetspartners och kunder. GoCo House öppnar också upp för nya möjligheter för vår utbildningsverksamhet. Som ett led i att vara en attraktiv arbetsgivare vill vi även kunna erbjuda en inspirerande och trivsam arbetsmiljö - allt detta tycker vi att GoCo ger oss, säger Jan Hellqvist VD på Key2Compliance.

Med Office Hub erbjuder GoCo House rum för allt från enmansbolag till internationella storbolag. Mixen av verksamheter inom hälsa och innovation tillsammans med mixen av både näringsliv, akademi och vård samlade på en och samma plats kommer bli oslagbar avslutar Pernilla Andersson, affärsutvecklare i GoCo.

Följande bolag har i dagsläget tecknat avtal med Office Huben: Garmin Health, MPYA Sci&Tech, Semcon, HumbleBee, Key2Compliance, YouGoHealthPlan, Lipigon Pharmaceuticals samt SciFiLab/GU.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.