Co-working till Stockholmsverken

5 september 2018

En av Stockholms ledande co-workingaktörer expanderar till Stockholmsverken. Under 2019 kommer The Park att öppna en ny kreativ och personlig plats för arbete, erfarenhetsutbyte och umgänge.

The Park öppnar i Stockholmsverken, i korsningen mellan Rosenlundsgatan och Magnus Ladulåsgatan vid Stockholms Södra station. The Park kommer erbjuda flexibla arbetsplatslösningar, evenemang, café och platser för kunskapsdelning och erfarenhetsutbyte.

- Även om vi ser nya digitala mönster i hur folk arbetar så ser vi också hur den fysiska platsen blir kittet som för folk samman. Oavsett vilken bransch de verkar inom eller vilken storlek det är på bolaget. Därför passar Stockholmsverken The Park perfekt. Det finns en spännande industriell historia, mitt i ett område som är hem åt många spännande och kreativa företag och som kommer erbjuda ett riktigt bra utbud av mötesplatser, säger Mikael Ahlström, grundare av The Park.

Enligt honom är läget strategiskt rätt.

- Vi sätter oss i ett spännande område samtidigt som vi får en direktlänk till city, Odenplan och våra två andra co-workingplatser, fortsätter han.

3 700 kvadratmeter mötesplats

The Park hyr tre våningsplan om cirka 3700 kvadratmeter med café och loungeyta i entréplan som ska bli en inbjudande och personlig mötesplats och aktivitetsyta för medlemmar såväl som de som bor, arbetar och rör sig i området.

- Vi är jätteglada att få välkomna The Park till Stockholmsverken. De är en startpunkt för många spännande företag och jag är övertygad om att de kommer att bidra till en spännande blandning av människor och bolag, säger Tove Törneman, projektchef för Stockholmsverken, AMF Fastigheter.


Bakom The Park står Mikael Ahlström som även är delägare i Hyper Island, digitalbyrån Britny och start-up huben SUP46.

- Det känns jättekul att bli en del av AMF Fastigheters nya satsning. De har lång erfarenhet av att utveckla dolda områden till attraktiva platser. Vilket vi senast sett vid Brunkebergstorg och Mood-kvarteret. Redan nu har vi flera spännande diskussioner på gång vilket vi hoppas återkomma till senare, säger Mikael Ahlström.

The Park öppnar i Stockholmsverken under våren 2019.

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.