Butiksjätten satsar i Kungsbacka

17 januari 2023

Helt ny och större butik med det allra senaste konceptet som även innehåller H&M HOME öppnar på Kungsmässan i Kungsbacka till sommaren.

kungsmässan webebn.jpg
Bild: Kungsmässan

Kort efter öppning av O ’Learys, Indoorgolf, Vero Moda och nya Miss Chou, kan Kungsmässan berätta att även H&M storsatsar i Kungsbacka. Den nuvarande butiken byggs just nu om till H&Ms senaste koncept samtidigt som lokalen utökas med 400 kvm för att även inrymma inredning i form av konceptet H&M HOME.

Aranäs fastigheter som äger och förvaltar Kungsmässan Köpcentrum gör investeringen gemensamt med H&M.

- Vi är otroligt glada att äntligen kunna berätta om denna storsatsning, som vi vet är efterlängtad av våra besökare, säger Peter Grankvist, Affärsområdeschef för Kungsmässan.


Kungsbacka stad är under stark utveckling och förtätas steg för steg vilket befäster Kungsmässans roll som stadens naturliga mötesplats.

- Vi har en stark tilltro till Kungsmässans fortsatta utveckling och den senaste tidens storsatsningar visar att framtidstron delas av marknaden, avslutar Peter Granqvist.

Under tiden ombyggnationen pågår flyttar H&M till en tillfällig yta på plan 1 vid entré 4. Den nya butiken öppnar till sommaren 2023.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.