Arbetsplatsen som sätter människan i centrum

23 april 2019

Under nästa år ska UMA Workspace vara uppe i minst 20 coworkingkontor i Norden och Östersjöområdet. Även i Stockholm finns det planer på ytterligare etableringar. – Det är mycket pengar som satsas, säger Anders Löndén, uthyrare på UMA Workspace.

Foto: UMA Workspaces

I april 2018 öppnade UMA Workspace sin första coworkinganläggning i Stockholm. I dagsläget finns UMA Workspace även i Helsingfors, Köpenhamn, Oslo och Vilnius. Dock är bolaget mitt uppe i en kraftig expansionsfas och planerar för många fler anläggningar. I Stockholm kommer ytterligare två nya coworkinganläggningar att öppna innan året är slut. Ett på Götgatsbacken på Södermalm och ytterligare ett i Solna Strand. 

– Det officiella målet är att ha minst 20 kontor innan slutet av 2020, det är mycket pengar som satsas. De två nya i Stockholm är båda i superbra lägen. Götgatsbacken är det bästa området på Söder, precis bredvid Slussen. Solna Strand är ett hajpat område som det byggs mycket kontor i. Det är ett fräscht nybyggnadsområde som knyter ihop Solna och Sundbyberg – där det håller på att växa fram en ny och modern kontors- och restauranghubb, säger Anders Löndén.