3 000 kvm coworking

8 december 2022

Nordic PM hyr ut 3 000 kvm kontorsyta fördelat på fyra våningar på Vasagatan 12 i Stockholm CBD på uppdrag av Union Investment som äger fastigheten Uggleborg 14 sedan 2017.

Nordic pm.jpg
Nordic PM hyr ut 3 000 kvm till IOFFICE Business Center på Vasagatan.

Den nya hyresgästen i Stockholm Hub är IOFFICE Business Center, som bedriver verksamhet inom coworking runt om i Stockholm. Det tecknade hyresavtalet sträcker sig över 11 år med verkan från och med den 6 december 2022.

- IOFFICE Business Center har ett tydligt tillväxtmål och vi utökar nu vår portfölj med en 7:e anläggning, om 3 000 kvm, på Vasagatan 12. Med detta når vi 20 000 kvm kontor för coworking i centrala Stockholm. Vi ser fram emot att sitta på Vasagatan 12 i Stockholm HUB och tackar Nordic PM för ett gott samarbete under förhandlingsprocessen, säger Homan Tehrani, VD för IOFFICE Business Center.


- Vi är mycket glada över att kunna knyta ett så etablerat bolag till fastigheten, säger Jeanette Öhrn, VD på Nordic PM.

Kontorsfastigheten Stockholm Hub ligger i centrala Stockholm, mycket nära centralstationen. Området är ett av de mest efterfrågade kontoren i den svenska huvudstaden. På grund av sitt centrala läge har byggnaden utmärkta transportförbindelser och är omgiven av många urbana restauranger, detaljhandel och serviceerbjudanden.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.