2 700 kvm ledigt i Gängtappen

31 januari 2018

I Gängtappen skapar Wihlborgs nya kontor för framtidens företag.

Innan sommaren flyttar Wihlborgs själva sitt huvudkontor till Gängtappen. 1 800 kvm av Gängtappens totala 14 000 kvm, kommer Wihlborgs att inreda till sig själva, men än finns det lediga kvadratmeter på plan 4 till 6 att hyra för den intresserade.

- Aktuell vakans idag är är ca 2 700 kvm som kan delas av ner till 300 kvm. Ett helt plan om cirka 900 kvm kan ge upp till ca 70-80 arbetsplatser, säger Peter Olsson på Wihlborgs.

Under det gångna året flyttade FEW och gasellbolaget Additude in i Gängtappen, och för närvarande färdigställer Wihlborgs ytor för BombayWorksAB som flyttar in i fastigheten i mars månad.

Fastighetens form och läge ger ljusa lokaler med ett modernt formspråk i grunden. Tillsammans med kommande hyresgäster utformar Wihlborgs kontor för att passa efter respektives behov och önskemål.

Service

Inom gångavstånd från Gängtappen finns ett stort utbud av lunchrestauranger. Övrig service såsom livsmedel, frisör, apotek, kemtvätt, blomsterhandel med mera finns inom Dockanområdet.

Kommunikationer

I direkt anslutning till fastigheten finns busshållsplats där två linjer går med frekvent intervall. Centralstationen når du på tio minuters promenad. Parkering finns både utomhus och i garage.

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.