130 000 kvm ledigt

23 oktober 2023

Stendörren Fastigheter AB anlitar Cushman & Wakefield som exklusiv rådgivare i uthyrningsarbetet av fastigheten Nygård 2:14 belägen i GreenHub Bro.

I GreenHub Bro erbjuds en befintlig logistikanläggning om totalt ca 130 000 kvm, tillgänglig från fjärde kvartalet 2024 då den nuvarande hyresgästen Coop avflyttat. Här finns järnvägsanslutning till Mälarbanan med kombiterminal och möjlighet till egna stickspår direkt in i lokalerna. Fastigheten går att anpassa till lokaler från 10 000 kvm och passar även bra för tillverkning och annan industri. Det strategiska läget i Mälardalen med närhet till Stockholm skapar goda möjligheter till effektiv logistik.


Maria Jonsson, Utvecklingschef på Stendörren Fastigheter, kommenterar:

- Vi på Stendörren ser fram emot ett givande samarbete där Cushman & Wakefields paneuropeiska och internationella nätverk ökar räckvidden i marknadsföringen samt att få tillfälle att utveckla logistikanläggningen för nya kunder. Läget och fastighetens potential erbjuder fantastiskt goda möjligheter för verksamheter som vill vara etablerade i kostnadseffektiva lokaler nära Stockholm.

 

Rikard Skoglund, Head of Agency Leasing på Cushman & Wakefield, säger:

- Vi är glada och stolta att Stendörren har valt oss som uthyrningsrådgivare i detta spännande projekt. GreenHubs läge och volym i kombination med järnväg direkt in i anläggningen gör detta till en attraktiv produkt för många potentiella hyresgäster.

Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.