Öppnar nytt flaggskepp

2 augusti 2022

Den 1 augusti öppnade Convendum sin hittills största etablering på Kungsgatan i Stockholm.

convendum.jpg
Bild: Convendum

På en av Stockholms mest prominenta gator, i en byggnad med 100-åriga anor, öppnar nu Convendum sitt nya flaggskepp. Kungsgatan 7–15 innefattar drygt 7 600 kvadratmeter med över 160 kontor, sex lounger, innegård och i entrén mötts man av det unika kafékonceptet Convendum Coffee.

Här kommer historiens vingslag möta Convendums modernism i en spännande symbios. 

- Vi är stolta över etableringen tillsammans med Fabege, i denna stora nationalromantiska fastighet. Här kommer historiens vingslag möta Convendums modernism i en spännande symbios. Convendums affärsmodell med flexibla hyresavtal och all inclusive kontor i premiumsklassen har fått en kraftigt ökande efterfrågan på marknaden. Vår hittills största etablering på Kungsgatan kommer att representera allt det bästa hos Convendum. Och detta i ett av Stockholms mest attraktiva lägen, säger Håkan Jeppsson, VD på Convendum. 


Fler och fler bolag, både mindre och större och mer etablerade, väljer coworking. I Stockholm förväntas ungefär 50 000 kvadratmeter att öppna under 2022. Convendum är Sveriges största coworkingaktör och kommer att stå för över hälften av alla nyöppnade kvadratmetrar.

Convendums nya flaggskepp är en del av flera stora expansioner i Sverige och Europa. I september öppnar Convendum även sitt första coworking space i Europa i Palma på Mallorca.


Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.