Företagshub i Sundbybergs nya kvarter

12 april 2021

Yrkesliv och vardag – i en myllrande ny stadsdel. Umami Park i Hallonbergen är Stockholmsregionens nya dynamiska träffpunkt. Här satsar fastighetsbolaget Wallenstam på flexibla kontorslösningar och levande blandstad med torg, restauranger och kaféer, vård och hälsa, närservice, bostäder samt en förskola. "Umami Park har ett strategiskt läge som vi tagit tillvara på", säger Hans Wallenstam, vd på Wallenstam.

Företagshub med strategiskt läge

Wallenstam, som utvecklar Umami Park, satsar stort på moderna och smidiga lösningar för företag. Att man valt just Hallonbergen i Sundbyberg är ingen slump. 

– Hallonbergen har ett fantastiskt läge. Vi har länge sett en stor utvecklingspotential för området, och nu blir det verklighet. Närheten till tunnelbanan, Stockholm city, Solna och Kista är oslagbar, samtidigt som Arlanda och Bromma flygplats finns på bekvämt avstånd, säger Hans Wallenstam. 

Inflyttningsklart för företag

Redan nu finns både kontorsytor klara för inflyttning i Umami Park.

- Att kunna erbjuda moderna kontorsytor i nära anslutning till Convendums co-working- och konferensytor gör Umami Park till Stockholms nya företagskluster. Här kan du även hyra kontor som skräddarsys efter era behov, med garage i huset. Vår ambition är att skapa förutsättningar för ett inspirerande, flexibelt och effektivt arbetsliv, säger Ruby Resman, affärsområdeschef kommersiellt Stockholm/Uppsala på Wallenstam. 

Närservice och ett myllrande stadsliv

Även om Wallenstam gärna framhäver sina företagssatsningar är Umami Park inte en isolerad företagspark, utan en hel stadsdel på framväxt. När området är färdigt kommer det att inrymma såväl bostäder som vårdcentral, gym, restauranger och närservice. I hjärtat av området ligger Umami Torg – en social mötesplats för både boende och företagare.

– Det som gör Umami Park unikt är helheten. Det är en levande blandstad som växer fram. Här kan du ta en cappuccino på torget, gå förbi kemtvätten på lunchen och avrunda dagen med en middag på uteserveringen, säger Ruby Resman.

Totalt innefattar satsningen cirka 800 lägenheter, 10 000 kvadratmeter för restauranger, butiker och annan service och 13 500 kvadratmeter kontor – med fokus på att människor ska trivas, mötas och jobba. Från Umami Park är det 300 meter till tunnelbanan i Hallonbergen.

Fakta kontorsytor

  • Wallenstam hyr ut inflyttningsklara kontorsytor mellan 350-2250 kvm.
  • Möblerade eller omöblerade. 
  • Wallenstam hyr även ut kontorsytor som kan skräddarsys efter behov.
  • Garage med laddplatser i huset.
  • Uthyrning pågår.

Artikeln är en annons från Wallenstam AB och inte en artikel av Lokalguiden.