Kista Galleria breddar utbudet

10 maj 2024

Teint Vårdcentral öppnar upp i Kista Galleria i juni i år. Kista Galleria fortsätter därmed att växa sitt utbud av service av olika slag. Så sent som i december blev det klart att även Fitness24Seven kommer till Kista Galleria under 2024.

Bild: Martin Källqvist
Bild: Martin Källqvist

– Vi välkomnar Teint Vårdcentral till Kista Galleria. Här kommer både läkare och sjuksköterskor att erbjuda vård och undersökningar av olika slag. Detta passar oss väldigt väl, då vi vet att våra besökare uppskattar att de kan sköta alla sina ärenden på ett och samma ställe, säger Jesper Holmström, Fastighetschef för Kista Galleria.

Med nya Teint Vårdcentral stärker man även vård- och hälsoutbudet. Redan idag erbjuder Kista Galleria en BVC, vårdcentral, tandläkare och SATS gym. Med nya Teint Vårdcentral förbättras serviceutbudet och tillgängligheten ytterligare, då man även kommer att ha helgöppet.


– Vi är oerhört stolta över att få etablera Teint Vårdcentral i Kista Galleria, som vi betraktar som hjärtat av Järvaområdet. Vi kommer att erbjuda drop-in-mottagning alla dagar med utökade öppettider för att kunna tillgodose järvabornas behov av snabb och smidig tillgång till bra vård. Vi är medvetna om de utmaningar som kan uppstå när det gäller att få en tid hos en vårdcentral idag, med denna satsning strävar vi efter att förändrar detta. Vi vill göra det enkelt för patienter att få träffa oss, säger Yosef Al Mayahi, grundaren av Teint Vårdcentral.

Kista Galleria ligger i Järvaområdet i Stockholm och är ett av Sveriges största och mest välbesökta centrum med ett brett utbud av butiker, restauranger, service och upplevelser. Här finns drygt 130 butiker och restauranger, studentlägenheter, Filmstaden Kista, O´Learys Bowling & Gokart och ett serviceutbud med gym, vård och bibliotek.

– Teint Vårdcentral flyttar in till oss under juni, vilket vi är mycket glada över. De kommer att ha en yta på närmare 600 kvm och de passar in i vår mix av handel och service som är en central del i vårt arbete i att göra Kista Galleria heltäckande och allt mer intressant. I sommar öppnar även Fitness24Seven, som även stärker upp vårt utbud inom gym och hälsa, säger Jesper Holmström.

Pernilla Gilbert

Kommunikatör

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.