Kontor, Trefasgatan 3, Kopparlunden, Kopparlunden, Västerås

  • 26 m²

Ljust kontorsrum i Kopparlunden


Lokaltyp Kontor
Total yta 26 m²
Adress Trefasgatan 3, Kopparlunden
Område Kopparlunden
Kommun Västerås kommun
Byggår 1899
Hiss Nej
Våning 1
Objektsnummer 41943990

Beskrivning

Ett kontorsrum för en till två personer mitt i Kopparlunden. Närhet till både centralstationen och E18. Service som friskvård, bageri och restauranger finns runt knuten!

Omgivning

Kopparlunden är ett av Västerås mest dynamiska områden med en inspirerande industrihistorisk miljö. Området är idag utvecklat till Västerås tätaste kontorskluster med moderna kontorslokaler. Inom området finns restauranger, ett café, ett ekologiskt bageri, kontorshandel m.m. I Kopparlunden finns det gott om parkeringsplatser och cykelställ. Den direkta närheten till E18 och Cityringen gör området lättillgängligt ur logistiskt synpunkt samtidigt som Västerås city, med hela dess utbud av butiker, restauranger och service ligger inom promenadavstånd. Dessutom finns Centralstationen på ca 8 minuters promenadavstånd.

Kommunikationer

Goda kommunikationer med buss. Anslutning med bil från både Östra Ringvägen, Kopparbergsvägen, Pilgatan och E18.

Planlösning

Ljust och trevligt kontorsrum för upp till två personer. Gemensamma ytor som fikarum och mötesrum intill lokalen.

Parkering

Goda parkeringsmöjligheter i hela Kopparlundens område.

Service

Servicen finns runt knuten med välrenommerade Kopparlundens Bageri, Sunfleet bilpool, laddstation för din elbil, Fitness Health club, gym, samt företagshälsovård och smidig parkering på området. Ett stenkast bort erbjuder Kopparlunden dessutom hotell, biograf m.m.

Övrigt

Kontorsfastighet


Karta

Bilder på lokalen