Kontor, Stationsgatan 23, Centrala Uppsala, Uppsala

  • 259 m²
  • 20240301


Lokaltyp Kontor
Total yta 259 m²
Adress Stationsgatan 23
Område Centrala Uppsala
Kommun Uppsala kommun
Byggår 2016
Tillträde 20240301
Objektsnummer 41974005

Beskrivning

I entréplan men utsikt över allt som händer i huset erbjuder vi nu ett energifyllt kontor för den lite mindre verksamheten. Här är det lätt att synas och välkomna besökare. Kontoret har en öppenhet med kombination av sociala ytor och arbetsplatser i kombination med god tillgång på mötesrum och koncentrationsplatser allt efter din verksamhets behov. LEED Platinum Det kan kännas bra i magen att veta att huset har högsta hållbarhets certifiering och är taonomilinjerad med hjälp av bl.a. solceller, sedumtak och ett green cooling system.  Fastigheten och området – nära till allt i en byggnad med oslagbart läge och iögonfallande arkitektur Det centrala läget gör det enkelt för både er och förbipasserande kunder att ta sig hit. Här får ni nära till allt. Tåg och bussar precis runt knuten och i grannen Uppsala Resecentrum, finns restauranger, mataffär och övrig service. Dessutom har ni Uppsala Konsert & Kongress och Stora torget på bara några minuters promenadavstånd. Utanför dörren finns möjlighet till en kaffe eller lunch på någon av de små torgen eller i en solig trappa. För anställda som kommer med cykel finns cykelparkering och dusch i huset. För de som tar bilen är det smidigt att parkera i Centrumgaraget bara ett kvarter bort. I entréplanet finner du restaurang The Kitchen Club för en ännu smidigare arbetsvardag och möjlighet för lunch med kollegorna. Fastigheten är en del av   Södra city - Södra city (sodracity.se) , en hållbar stadsdel med kontor, bostäder, mötesplatser och ett grönstråk som sträcker sig ner till Fyrisån. Med lösningar i absolut framkant är förhoppningen att Södra city blir ett föredöme inom hållbar stadsutveckling.  Välkomna att höra av er så berättar jag mer!

Kommunikationer

Tågen och bussarna startar utanför knuten och med SL-pendeln tar du dig till Arlanda på under 20 minuter. I Juvelen finns dessutom gott om plats för cyklar, och du som behöver bil kan parkera i Centralgaraget ett stenkast bort

Parkering

Parkering Parkeringsmöjligheter finns i grannfastigheten med adress Stationsgatan 40 vilket är närmaste garage för besökare.

Service

Uppsala Entré - Den korta promenaden till Uppsala Resecentrum kan knappt ens räknas i minuter. Ytterligare en liten bit bort hittar du Uppsala Konsert & Kongress och Stora torget. I Uppsala Entré finns all tänkbar närservice – apotek, mataffär, restauranger och butiker. Och utbudet kommer bara att öka.


Karta

Bilder på lokalen