Kontor, Stationsgatan 21 – 29, Centrala Uppsala, Uppsala

  • 692 m²
  • 20200701


Lokaltyp Kontor
Total yta 692 m²
Adress Stationsgatan 21 – 29
Område Centrala Uppsala
Kommun Uppsala kommun
Byggår 2016
Tillträde 20200701
Objektsnummer 41934993

Beskrivning

Ett modernt och inbjudande kontor för den lite större verksamheten i huset "Juvelen" med sin häftiga arkitektur och sina generösa takhöjder. Kontoret har en hög flexibilitet med flera entréer. Här finns rum för varierande funktioner, allt efter din verksamhets nya utmaningar och behov. En plats att samlas, få energi av varandra och jobba effektivt både tillsammans och enskilt. Huset utmärker sig och med tåget precis utanför dörren blir ditt varumärke väl exponerat via skyltplatsen på fasaden. I entréplanet finner du restaurang The Kitchen Club för en ännu smidigare arbetsvardag och möjlighet för lunch med kollegorna och mitt över spåret har ni tillgång till vår Arena Magasin X  med ett stort utbud av mötesrum att hyra per timma. LEED Platinum Det kan kännas bra i magen att veta att huset har högsta hållbarhets certifiering och är taxonomilinjerad med hjälp av bl.a. solceller, sedumtak och ett green cooling system.  Fastigheten och området – nära till allt i en byggnad med oslagbart läge och iögonfallande arkitektur Det centrala läget gör det enkelt för både er och förbipasserande kunder att ta sig hit. Här får ni nära till allt. Tåg och bussar precis runt knuten och i grannen Uppsala Resecentrum, finns restauranger, mataffär och övrig service. Dessutom har ni Uppsala Konsert & Kongress och Stora torget på bara några minuters promenadavstånd. Utanför dörren finns möjlighet till en kaffe eller lunch på någon av de små torgen eller i en solig trappa. För anställda som kommer med cykel finns cykelparkering och dusch i huset. För de som tar bilen är det smidigt att parkera i Centrumgaraget bara ett kvarter bort. Fastigheten är en del av   Södra city - Södra city (sodracity.se) , en hållbar stadsdel med kontor, bostäder, mötesplatser och ett grönstråk som sträcker sig ner till Fyrisån. Med lösningar i absolut framkant är förhoppningen att Södra city blir ett föredöme inom hållbar stadsutveckling.  Välkomna att höra av er så berättar jag mer!

Kommunikationer

Tågen och bussarna startar utanför knuten och med SL-pendeln tar du dig till Arlanda på under 20 minuter. I Juvelen finns dessutom gott om plats för cyklar, och du som behöver bil kan parkera i Centralgaraget ett stenkast bort

Parkering

Parkering Parkeringsmöjligheter finns i grannfastigheten med adress Stationsgatan 40 vilket är närmaste garage för besökare.

Service

Uppsala Entré - Den korta promenaden till Uppsala Resecentrum kan knappt ens räknas i minuter. Ytterligare en liten bit bort hittar du Uppsala Konsert & Kongress och Stora torget. I Uppsala Entré finns all tänkbar närservice – apotek, mataffär, restauranger och butiker. Och utbudet kommer bara att öka.


Karta

Bilder på lokalen