Butikslokal, Rönngatan 2, City, Malmö

  • 112 m²
  • Enligt ö.k.
  • 14 000 - 25 667 kr/mån

Butikslokal på toppläge i Malmö! Lokalen är i toppskick på suveränt läge i Malmö City och perfekt för er som vill synas utåt i ett område med hög aktivitet och daglig rörelse. I närheten finns en mängd olika restauranger, butiker och serviceinriktade företag. Hyra: 21 522 kr inkl. drift och F-skatt, ex. moms/månad...


Lokaltyp Butikslokal
Total yta 112 m²
Adress Rönngatan 2
Område City
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt ö.k.
Objektsnummer 41962803
Områdeshyra 14 000 - 25 667 kr/mån
1 500 - 2 750 kr/m²/år

Beskrivning

Butikslokal på toppläge i Malmö!
Lokalen är i toppskick på suveränt läge i Malmö City och perfekt för er som vill synas utåt i ett område med hög aktivitet och daglig rörelse.

I närheten finns en mängd olika restauranger, butiker och serviceinriktade företag.

Hyra: 21 522 kr inkl. drift och F-skatt, ex. moms/månad

Fastighet
Modernt fem - sjuvånings hus med tegelfasad. Fastigheten är en blandfastighet till största del av bostäder med det finns butiker, restauranger och fåtal mindre kontor.
Stadsdelen Centrum i Malmö består av många kända delområden som Gamla Staden med Gamla Väster, Slussen, Värnhem, Triangeln, Rörsjöstaden, Sorgenfri, Lugnet, Davidshall och Rådmansvången. Områdena har det gemensamt att de helt enkelt ligger kring centrum med närheten till stadens puls. Västra hamnen ingår också i stadsdelen även om detta nybyggda område med Öresundskontakt skiljer sig i sin karaktär.

Övrigt
Yta lokal: 112 kvm
Hyra: 21 522 kr inkl. drift och F-skatt, ex. moms/månad
Lokaltyp: Butik
Våning: Markplan
Fastighetstyp: Blandfastighet
Byggnadsår: 1982
Område: Davidshall, Malmö city, Centrum
Avstånd Citytunnelns station Triangeln: 400 m
Parkering: Hyrplatser i garage
Tillträde: Enligt överenskommelse

Kommunikation & service
Ett par minuters promenad till Gustav Adolfs torg där majoriteten av Malmös stadsbussar stannar. 10 minuters promenad till antingen Malmö Centralstation eller Triangeln där tåg och regionsbussar stannar.

Service
Här är du i centrum och har all handel och service på några minuters promenadavstånd. Det finns också ett stort antal lunchställen att välja mellan alldeles i närheten.

Parkering

Ja


Karta

Bilder på lokalen