Kontor, Propellergatan 1, Västra Hamnen, Malmö

  • 600 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 600 m²
Adress Propellergatan 1
Område Västra Hamnen
Kommun Malmö kommun
Byggår 2000
Objektsnummer 41872591

Beskrivning

Välkommen till en ovanlig kontorslokal på Propellergatan 1 i Västra Hamnen.  Här har du högt till tak och stora härliga fönster. Lokalen skulle kunna passa utmärkt för showroom eller liknande. Eller varför inte ett kreativt kontor som kan utnyttja luftigheten på ett spännande sätt. Här finns ett entresolplan med två rum samt en öppen yta. På första plan finns en mix med stor öppen kontorsyta och trevliga mötesrum. Rymligt kök med tillgång till egen uteplats. Läs mer om kontorsläge Västra Hamnen   Västra Hamnen - Vasakronan Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka en visning.

Kommunikationer

Stadsbussar går regelbundet till och från närområdet. Gångavstånd till centrum är ca 30 minuter och Centralstationen når du på 20 minuter. Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida. I nära anslutning till fastigheten finns hyrcyklar via Malmö by bike. På Malmö by bikes hemsida finns karta med tillgängliga stationer och cyklar i realtid. 

Parkering

Parkering finns på baksidan av huset och administreras från 2022-07-01 av Apcoa Parkering Sverige AB.  Parkeringsplatsen har rörliga platser och digital parkering.  Kunder med rörliga parkeringsplatser måste registrera sina bilar i Apcoas serviceportal för att inte riskera att få en kontrollavgift. Varje hyrd plats ger möjlighet till max 5 registrerade bilar men endast en bil kan parkeras åt gången Om du redan hyr plats i garaget och vill utöka antalet platser eller byta plats, vänligen maila vasakronan@apcoa.se . Om du vill rapportera en felparkerad bil i något av våra garage, ring 08-55630670 (tonval 3) Nya kunder kontaktar Apcoa på vasakronan@apcoa.se , på 08-55630670 (tonval 1) eller via chatt på www.apcoa.se . Mer information finns även tillgänglig på deras hemsida .

Service

I Västra hamnen finns restauranger, caféer, livsmedelsaffärer, närbutiker och Kockums fritidsanläggning. För mer information om fritidsanläggningen se  Kockum Fritids hemsida.


Karta

Bilder på lokalen