Verkstad, Lindtorpsvägen 10, Adolfsberg, Örebro

  • 20–100 m²
  • Preliminärt juni 2023

Brf-lokaler med högt i tak för din verksamhet eller hobby! Passa på att köpa din lokal nu i mars. Just nu bjuder vi på fria avgifter och värmepump.


Lokaltyper Verkstad / Produktionslokal / Lagerlokal / Kontor / Lager / Logistiklokal
Total yta 20–100 m²
Adress Lindtorpsvägen 10
Område Adolfsberg
Kommun Örebro kommun
Byggår 2023
Takhöjd 5 m
Tillträde Preliminärt juni 2023
Objektsnummer 41961549

Beskrivning

Tallis lokaler har både högt i tak och lastport, samt golv som tål det mesta. Här kan du både jobba och förvara dina saker, den höga takhöjden gör att du får plats med mycket på liten yta och den ordentliga porten gör det lätt att åka in och ut för lastning och lossning. Och här finns både små och stora lokaler. Flexibiliteten i storlek och användningsområden gör att du får en kostnadseffektiv lösning efter dina behov.

Omgivning

Brf-lokalerna har ett bra läge i Adolfsberg, i södra Örebro. Någon minut från motorvägen och samtidigt lite lugnt och avskilt invid ett villaområde och hästhagar. Ett fint läge där du kan bedriva din verksamhet eller hobby i en trygg och skön miljö. Tallis byggnader är också inhägnade och med kameraövervakning, här kan du i lugn och ro fixa med din värdefulla egendom.

Planlösning

Tallis lokaler har både högt i tak och lastport, samt golv som tål det mesta. Möjliga att skräddarsy efter behov. T ex entresol, wc, dusch, pentry.

Parkering

Ja

Uppvärmning

El


Karta

Bilder på lokalen