Kontor, Hjärta - Södra City, Centrala Uppsala, Uppsala

  • 450–11 000 m²
  • 20270601


Lokaltyp Kontor
Total yta 450–11 000 m²
Adress Hjärta - Södra City
Område Centrala Uppsala
Kommun Uppsala kommun
Byggår 1975
Renoveringsår 1994/1997/2008/2024
Tillträde 20270601
Objektsnummer 41929852

Beskrivning

SÖDRA CITY I ett oslagbart läge ett stenkast från Uppsala C, mitt emellan tågspåren och Fyrisån växer nu ett nytt cityläge fram i Uppsala med moderna kontor med ett nytt grönt stadsstråk. Vår nästa etapp i utvecklingen av området huset HJÄRTA är en plats för både kontor och hotell, här kommer det sjuda av liv och energi. Läs mer här:  Södra city EN KOMBINATION AV HOTELL OCH KONTOR  Att börja varje arbetsdag med att kliva in i den livliga atmosfären av ett hotell är inte bara en bonus för era medarbetare. Den flexibilitet det ger att dela hus med ett hotell betyder att ni kan dela på mötesrum, lobbyjobba eller anordna den stora konferensen bara några våningar ner. Hjärta bjuder på miljöer som uppmuntrar till alla sorts möten. Vi har nämligen plats för både dig och 499 personer till. Det gröna stråket precis utanför dörren, den härliga takterrassen och serveringar som växer ut i det gröna stråket skapar en härligt miljö och gör att gränsen mellan ute och inne försvinner.   ETT SPÄNNANDE KONTOR Här finns rum för kreativitet,
innovation och gemenskap. Hit kommer era medarbetare för att de vill vara en
del av platsen. Inte för att de måste. Vi är sociala varelser och goda
relationer med andra får oss att må bra. Behovet av att arbeta tillsammans ökar
och arbetsplatser behöver utformas för att underlätta samarbete. Kontoret har en genomtänkt långsiktig planlösning med flödande ljus, en härlig känsla, gott om flexibilitet och generöst med rum i olika storlekar i mittkärnan. Våningsplanen är  2670 kvm och kan både knytas samman med flera våningsplan för att skapa större kontor eller delas upp i mindre enheter.  Välkommen till ett hus med paus och puls! 

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum är det enkelt att transportera sig till och från kontoret med såväl cykel eller bil som kommunalt. Tåg Uppsala Centralstation och Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala och hit kör såväl SJ som SLs pendeltåg flera gånger i timmen. Pendeltåget stannar även på Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar. Länk till SJs webbplats Länk till SLs webbplats Buss Närmaste busstation är Samariterhemmet på Kungsgatan. Från centralstationen och Resecentrum går förutom flertalet stadsbussar även regionala bussar mot såväl Enköping eller Västerås som Norrtälje och Östhammar. För tidtabeller och mer info se ULs hemsida: Länk till Uppsala Buss (UL) webbplats Bilpool I närliggande kvarter ligger byggnaden Magasin X där Volvo on Demand - en bildelningstjänst för privat- och företagskunder har poolbilar i garaget. Du bokar enkelt en bil direkt i deras app och kör från en timme till så länge du behöver. Behöver du hjälp finns support på plats dygnet runt. Läs mer på deras hemsida .

Parkering

I garaget finns möjlighet att hyra parkeringsplats för de som arbetar i huset. Infart från Strandbodgatan. Besökare hänvisas till parkering längs gatan. APCOA Parking ansvarar för uthyrningen av parkeringsplatser, så för att hyra en p-plats kontakta APCOAS kundtjänst på telefonnummer 08-556 306 70 eller mail uthyrning@apcoa.se.  

Service

Fastigheten ligger bara några minuters promenad från Uppsalas innerkärna med alla dess butiker, restauranger och caféer. Med några minuter till Uppsala Centralstation/Resecentrum finns helt enkelt all tänkbar service och kommunikation inom räckhåll. Övrig service Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Därför kan vi genom vår tjänstepartner Coor erbjuda hjälp med en stor del av de andra uppgifter som måste lösas på ett företag, t ex konferens, reception, telefoni, vaktmästeri och städning av den egna lokalen. Kontakta Coor på telefon 010-559 57 30 eller e-mail hyresgast@coor.com för att höra mer, du hittar också information på deras serviceportal: Länk till Coors serviceportal för Vasakronan" href="https://portal.coor.com/vasakronan/vasakronan/" target="_blank" » Länk till Coors serviceportal för Vasakronan


Karta

Bilder på lokalen