Kontor, Claesgatan 12, Södervärn Möllevången, Malmö

  • 304–608 m²
  • Enligt överenskommelse
  • 38 000 - 116 533 kr/mån

Lokal med potential för kontor - Mitt Möllan! Belägen på våning 2 i det populära Mitt Möllan-området, erbjuder denna rymliga lokal unika möjligheter. Här får du inte bara en stor innergård utan ävenen egen uteplats som skapar en trivsam och inbjudande atmosfär. Lokalens totala yta är 608 kvm men går att dela av om ni söker mindre ytor. Lokalen behöver renovering och en kärleksfull hand för att komma till sin rätt. Men för den som kan se bortom det nuvarande skicket, erbjuder denna lokal en...


Lokaltyp Kontor
Total yta 304–608 m²
Adress Claesgatan 12
Område Södervärn Möllevången
Kommun Malmö kommun
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41947076
Områdeshyra 38 000 - 116 533 kr/mån
1 500 - 2 300 kr/m²/år

Beskrivning

Lokal med potential för kontor - Mitt Möllan!
Belägen på våning 2 i det populära Mitt Möllan-området, erbjuder denna rymliga lokal unika möjligheter. Här får du inte bara en stor innergård utan även en egen uteplats som skapar en trivsam och inbjudande atmosfär. Lokalens totala yta är 608 kvm men går att dela av om ni söker mindre ytor.

Lokalen behöver renovering och en kärleksfull hand för att komma till sin rätt. Men för den som kan se bortom det nuvarande skicket, erbjuder denna lokal en fantastisk möjlighet att skapa något unikt. Med en egen utegård och livliga Möllan runt hörnet, är detta en plats med oändliga möjligheter för rätt verksamhet.

Fastighet & kvarter
Leonard 1 är en blandfastighet från 1970. Huset sprudlar av liv från de boende och köpcentret som är en central del av fastigheten. Mitt Möllan är känd för sin pulserande atmosfär, mångfald och kreativa vibe. Här finns ett konstant flöde av människor, både lokala och besökare, vilket skapar en dynamisk och inspirerande miljö för din verksamhet.

Södra Innerstaden är till ytan Malmös minsta stadsdel med kända områden som Möllevången (Möllan), Sofielund, Södervärn och Sorgenfri. Här finns mängder av kaféer, restauranger och mötesplatser. Koncentrationen av ställen för teater, utställningar och film är hög.Övrigt
Yta lokal: 304-608 kvm
Fastighetstyp: Blandfastighet
Område: Södra Innerstaden, Möllevången
Avstånd Citytunnelns station Triangeln: 800 meter
Parkering: Hyrplatser i garage
Tillträde: enligt överenskommelse


Kommunikation & service
I Södra Innerstaden är det gång- och cykelavstånd till i stort sett all service i Malmö. Här finns också busslinjer som tar dig varsomhelst i Malmö. Från Södervärns busstation, ett stenkast från lokalen, finns förbindelser till hela regionen. Citytunnelns station Triangeln ligger gångavstånd från Möllevångstorget.

Parkering

Ja


Karta

Bilder på lokalen