Kontor, Södra Tullgatan 4, Centrum, Malmö

  • 104 m²
  • 20240201


Lokaltyp Kontor
Total yta 104 m²
Adress Södra Tullgatan 4
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1961
Renoveringsår 2000
Tillträde 20240201
Objektsnummer 41963965

Beskrivning

Välkommen till ett snyggt och representativt kontor på våning 9 i ett av de populära Södertullhusen. Lokalen är fördelad på 5 kontorsrum, med pentry och en öppen konferensyta. Trägolv, snygga glaspartier och fönster åt tre olika väderstreck ger en luftig och ljus känsla. Här har du ditt kontor mitt i händelsernas centrum. Läget vid Södertull är strategiskt perfekt med butiker och restauranger direkt utanför dörren. Välkommen att kontakta oss för mer information eller för att boka visning!

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 0 minut Stortorget - 5 minuter Centralstationen - 10 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

Bilplatser finns att hyra i husets garage med infart från Kanalgatan 3. Dessa parkeringsplatser disponeras av hyresgästerna i huset. Kunder med rörliga parkeringsplatser måste registrera sina bilar i Apcoas serviceportal för att inte riskera att få en kontrollavgift. Varje hyrd plats ger möjlighet till max 5 registrerade bilar men endast en bil kan parkeras åt gången Om du redan hyr plats i garaget och vill utöka antalet platser eller byta plats, vänligen maila vasakronan@apcoa.se. Om du vill rapportera en felparkerad bil i något av våra garage, ring 08-55630670 (tonval 3) Nya kunder kontaktar Apcoa på vasakronan@apcoa.se , på 08-55630670 (tonval 1) eller via chatt på www.apcoa.se . Mer information finns även tillgänglig på deras hemsida

Service

Fastigheten har ett fantastiskt läge i ett av Malmös mest levande och omtyckta områden. I närområdet kring Södertull och Gustav Adolfs torg finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.


Karta

Bilder på lokalen