Kontor, Jörgen Kocksgatan 9, Nyhamnen, Malmö

  • 387 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 387 m²
Adress Jörgen Kocksgatan 9
Område Nyhamnen
Kommun Malmö kommun
Byggår 1992
Objektsnummer 41904031

Beskrivning

Nu finns denna härliga lokal på fjärde våningen som har stora fönstren vilka ger ett fantastiskt ljusinsläpp och möjlighet att skapa ett kreativt kontor. Dessutom är läget smidigt nära Centralstation och ger er chansen att vara tidigt på plats när Malmös mest expansiva stadsdel Nyhamnen växer fram. Lokalen är idag rumsindelad med mindre rum för 1-2 personer, samt ett större rum för möten eller som kontor för 3-6 personer. I fastigheten finns en härlig gemensam ljusgård för spontana möten samt en uteplats för en kaffepaus med kollegan. Här kan ni arbeta upp till 32 personer som enkelt tar sig till och från jobbet med tåg, bil eller varför inte cykel.
Solceller på taket mitt i Malmös mest expansiva område nära Centralstation och havet
Med detta kontor som arbetsplats jobbar ni i Nyhamnen som ligger vid havet, i direkt anslutning till Centralstationen. Här växer en ny hållbar stadsdel fram som nu förvandlas till en tät, grön och blandad stadsdel på bästa pendlingsläge. Fastigheten är  miljöcertifierad med Leed Gold och belägen med gångavstånd till centrum och hela dess utbud av restauranger, gym, butiker och annan service. Lunchen intas på någon av restaurangerna inne på närliggande Malmö Centralstation eller kanske på restaurang Saltimporten en kort promenad ut på Hullkajen. I huset finns garage för er som kommer med bil och utanför dörren tar ni er enkelt till och från kontoret. Välkommen att boka en visning i lokalen och fastigheten!

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Centralstationen - 5 minuter Stortorget - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 15 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida. I nära anslutning till fastigheten finns hyrcyklar via Malmö by bike. På Malmö by bikes hemsida finns karta med tillgängliga stationer och cyklar i realtid. 

Parkering

För hyresgäster har fastigheten ett eget garage med infart från Navigationsgatan. Garaget har rörliga platser och digital parkering.  Sedan den 1 april 2020 administreras dessa garageplatser av Parkering Malmö. Områdesbeteckningen är 340001 Navigationsgatan 3 . Kontakta Parkering Malmös Kundcenter på 040-605 69 80 eller kundcenter@pmalmo.se för att hyra parkeringsplats. Mer information finns även på deras hemsida . Om du redan hyr plats och vill utöka eller byta plats, kontakta Vasakronan@pmalmo.se . Om någon står på din plats, ring Parkering Malmös övervakningscentral på 040-605 69 44 och uppge platsnummer och registreringsnummer på den felparkerade bilen.

Service

Fastigheten är belägen med gångavstånd till centrum med hela dess utbud av restauranger, butiker och annan service.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen