Kontor, Gustav Adolfs torg 12, Centrum, Malmö

  • 423 m²


Lokaltyp Kontor
Total yta 423 m²
Adress Gustav Adolfs torg 12
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Byggår 1990
Renoveringsår 1991/2007
Objektsnummer 41953004

Beskrivning

Det här kontoret är för er som vill jobba mitt i smeten och ett stenkast från lunchpaus eller jogging i Kungsparken. På femte våningen i nyskapande Södertull med ingång från Gustav Adolfs Torg, finns denna ljusa lokal på 423 kvadratmeter ledig för er. Här får upp till 35 kollegor plats att arbeta i ett rumsindelat kontor eller uppblandat med en mer öppen planlösning. Med vita väggar, trägolv och ljusinsläpp genom fönster samt via glasväggar ut mot korridoren, blir det här ett trivsamt, ljust och inspirerande kontor med allt ni behöver utanför dörren. Fastighet med hög miljöcertifiering och perfekt läge i Södertull På Gustav Adolfs Torg vid Södertull ligger denna moderna hörnfastighet där ni får nära till allt. Huset är byggt 1990 och renoverat samt miljöcertifierat med LEED Guld ( www.sgbc.se/certifiering/leed ). I kvarteren utanför och i närheten hittar ni ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service. Bussarna går direkt utanför dörren och på några minuter når ni som tågpendlar både Centralstationen och Station Triangeln. Garageplats finns att hyra i huset. I nya Södertull är det aktivitet från morgon till sen kväll. Här skapas nu en plats för alltifrån startups och innovativa storföretag till handel och spännande matkoncept. Cityläget och närheten till natur och vatten gör läget alldeles perfekt. Läs mer om Södertull – urbana och nyskapande kvarter (www.vasakronan.se/sodertull) Välkommen att boka en visning av denna fina lokal i spännande kvarter!

Kommunikationer

Promenadavstånd till strategiska platser i Malmö: Triangeln - 10 minuter Gustav Adolfs Torg - 0 minuter Stortorget - 5 minuter Centralstationen - 10 minuter Information om buss- och tågtider finner du på Skånetrafikens hemsida.

Parkering

Bilplatser finns att hyra i garaget med infart från Torggatan 2 eller Torggatan 4. Platser disponeras av hyresgästerna i fastigheten och för inpassering krävs tag. Från 1 Juli 2022 administreras alla garageplatser av Apcoa Parkering Sverige AB. Kunder med rörliga parkeringsplatser måste registrera sina bilar i Apcoas serviceportal för att inte riskera att få en kontrollavgift. Varje hyrd plats ger möjlighet till max 5 registrerade bilar men endast en bil kan parkeras åt gången Om du redan hyr plats i garaget och vill utöka antalet platser eller byta plats, vänligen maila vasakronan@apcoa.se . Om du vill rapportera en felparkerad bil i något av våra garage, ring 08-55630670 (tonval 3) Nya kunder kontaktar Apcoa på vasakronan@apcoa.se , på 08-55630670 (tonval 1) eller via chatt på www.apcoa.se . Mer information finns även tillgänglig på deras hemsida .

Service

I närområdet kring Södertull och Gustav Adolfs torg finns ett stort utbud av restauranger, butiker och annan service.


Karta

Bilder på lokalen