Kontor, Skeppsgatan 5, VÄSTRA HAMNEN, Malmö

  • 1 077 m²
  • Diskuteras!

Fantastisk kontorslokal på bästa läge i Västra Hamnen om 1077 kvm redo till att ta emot ny hyresgäst för omg inflyttning!


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 077 m²
Adress Skeppsgatan 5
Område VÄSTRA HAMNEN
Kommun Malmö kommun
Byggår 2009
Hiss Ja
Våning 3 av 5
Tillträde Diskuteras!
Objektsnummer 41929630

Beskrivning

Den totala uthyrningsbara arean på hela fastigheten uppgår till ca 3787 kvm, vill man hyra hela fastigheten eller resp våning var för sig. Fastigheten uppfördes med mycket hög teknisk standard och med moderna materialval. Den är belägen på utsökt läge i Västra Hamnen, ett stenkast från havet mellan WTC Hamnplan, WTC Teknikportalen och Bo-01 och fd Malmömässan. Kommunikationsläget är mycket bra med närhet till bland annat Malmö Centralstation som är stadens kommunikationsnav vilket knyter samman staden med den övriga Öresundsregionen. Parkering löses genom en 25-årig parkeringsförbindelse med WTC Teknikportalen och avser 51 platser.

Fastigheten är ritad av White Arkitekter med fokus på energieffektivitet och flexibel planlösning samt består av 5 våningar (94% kontorsyta och 6% lägenhetshotell). Moderna och miljövänliga materialval präglar fastigheten.

Omgivning

Fastigheten ligger på ett strategiskt läge mellan centrum och havet med både grönområden i nära anslutning som vattnet som man kan blicka ifrån takterassen.

Kommunikationer

Busshållplatser i direkt närhet till fastigheten. Promenad till Centralstationen tar ca 17 min eller väljer man cykeln så får man räkna med ca 5 min.

Planlösning

Öppen planlösning med samtals- och konferensrum och ett pentry gör att våning 3 i denna fastighet öppnar sig för alla olika sorters företag att etablera sig i fastigheten - fullt anpassningsbar!

Service

Inom gångavstånd har man ICA Maxi och Apoteket samt också ett stort antal av olika restauranger mm

Skyltläge

Möjlighet till företagsskylt på fastighetens fasad i olika väderstreck

Närliggande företag

WTC - World Trade Center, ICA Maxi, Apoteket, Systembolaget mm


Karta

Bilder på lokalen