Kontor, Svartbäcksgatan 8, Centrala Uppsala, Uppsala

  • 130 m²
  • 20161001
  • 8 125 - 12 458 kr/mån

Högst upp i huset med utsikt över domkyrkan åt ena hållet och Uppsalas gågata och folkliv åt det andra. Med sin entré mitt på gågatan är det svårt att hitta ett mer centralt läge. Väl inne i lokalenmöts du av en inbjudande och rymlig entré. Kontoret är indelat i sex rum varav ett idag används som mötesrum. Kontorsrummens stora glaspartierna i kombination med de svängda väggarna skapar en överskådlighet och gemensamhetskänsla för hela kontoret. Väl mött till ett ljust och trivsamt kontor....


Lokaltyp Kontor
Total yta 130 m²
Adress Svartbäcksgatan 8
Område Centrala Uppsala
Byggår 1970
Tillträde 20161001
Objektsnummer 41929853
Områdeshyra 8 125 - 12 458 kr/mån
750 - 1 150 kr/m²/år
Bifogade filer

Beskrivning

Högst upp i huset med utsikt över domkyrkan åt ena hållet och Uppsalas gågata och folkliv åt det andra. Med sin entré mitt på gågatan är det svårt att hitta ett mer centralt läge.

Väl inne i lokalen möts du av en inbjudande och rymlig entré. Kontoret är indelat i sex rum varav ett idag används som mötesrum. Kontorsrummens stora glaspartierna i kombination med de svängda väggarna skapar en överskådlighet och gemensamhetskänsla för hela kontoret.

Väl mött till ett ljust och trivsamt kontor.

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt och det är enkelt att transportera sig till och från kontoret med såväl cykel eller bil som kommunalt.

Tåg
Uppsala Centralstation och Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala och hit kör såväl SJ som SLs pendeltåg flera gånger i timmen. Pendeltåget stannar även på Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar.

Länk till SJs webbplats
Länk till SLs webbplats

Buss
Närmaste busstation är Stora Torget. Busstationen Stadshuset på Kungsgatan ligger också bara några minuters promenad bort.

Från centralstationen och Resecentrum går förutom flertalet stadsbussar även regionala bussar mot såväl Enköping eller Västerås som Norrtälje och Östhammar.

För tidtabeller och mer info se ULs hemsida:
Länk till Uppsala Buss (UL) webbplats

Parkering

Parkering och besöksparkering
Parkeringsmöjlighet finns i fastighetens garage, infart via Gamla Torget till S:t Persgatan 6. Maxhöjden för fordon i garaget är 2,0 meter.

Garagets öppettider är mån

Service

Fastigheten ligger ett stenkast från Uppsalas gågata med alla dess butiker, restauranger och caféer, och med några minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt. All tänkbar service och kommunikation finns helt enkelt inom räckhåll.

Bankomat
Närmsta uttagsautomat ligger på Gamla Torget 5 eller vid ICA Supermarket i S:t Persgallerian på Svartbäcksgatan 9.

Närservice
Apoteket Kronan på Svartbäcksgatan 8.
Apoteksgruppen på Dragarbrunnsgatan 48B.
ICA Supermarket i S:t Persgallerian på Svartbäcksgatan 9.
Hemköp i Svavagallerian på Dragarbrunnsgatan 50.
Systembolaget på Dragarbrunnsgatan 48A.

Träning och hälsa
Fitness 24 Seven på Påvel Snickares gränd 1. Fitness 24 Seven på Bangårdsgatan 9. Actic Uppsala Centralbadet på S:t Persgatan 4.

Övrig service
Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Därför kan vi genom vår tjänstepartner Coor erbjuda hjälp med en stor del av de andra uppgifter som måste lösas på ett företag, t ex konferens, reception, telefoni, vaktmästeri och städning av den egna lokalen.

Kontakta Coor på telefon 010-559 57 30 eller e-mail hyresgast@coor.com för att höra mer, du hittar också information på deras serviceportal:

» Länk till Coors serviceportal för Vasakronan


Bilder på lokalen