Kontor, Svartbäcksgatan 8, Centrala Uppsala, Uppsala

  • 168 m²
  • 20220518


Lokaltyp Kontor
Total yta 168 m²
Adress Svartbäcksgatan 8
Område Centrala Uppsala
Kommun Uppsala kommun
Byggår 1970
Tillträde 20220518
Objektsnummer 41929853

Beskrivning

Mitt på gågatan några minuter från resecentrum och med citys puls utanför dörren ligger entrén till detta öppna och ljusa kontor med fönster mot två väderstreck. Planlösningen är flexibel med öppna flera öppna ytor som bjuder in både till traditionella arbetsplatser, samverkan och möten. Lunchrummet har placerats mitt i kontoret och utformat för alternativ användning så som t.ex. mötesrum. Via trapphuset tar du dig enkelt ut till husets terrass på den lugna innergården. Kontoret har ett läge mitt bland handel, kontor, bostäder och restauranger vilket gör att kvarteret känns levande dygnets alla timmar. Här har du närhet till myllret på Dragarbrunnsgatan, shopping och caféer på gågatan och lugnet längs Östra Ågatan intill Fyrisån. 

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt och det är enkelt att transportera sig till och från kontoret med såväl cykel eller bil som kommunalt. Tåg Uppsala Centralstation och Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt ca 40 minuter från Uppsala och hit kör såväl SJ som SLs pendeltåg flera gånger i timmen. Pendeltåget stannar även på Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar. Länk till SJs webbplats Länk till SLs webbplats Buss Närmaste busstation är Stora Torget. Busstationen Stadshuset på Kungsgatan ligger också bara några minuters promenad bort. Från centralstationen och Resecentrum går förutom flertalet stadsbussar även regionala bussar mot såväl Enköping eller Västerås som Norrtälje och Östhammar. För tidtabeller och mer info se ULs hemsida: Länk till Uppsala Buss (UL) webbplats

Parkering

Parkering och besöksparkering Parkeringsmöjlighet finns i fastighetens garage, infart via Gamla Torget till S:t Persgatan 6. Maxhöjden för fordon i garaget är 2,0 meter. Garagets öppettider är måndag-söndag kl. 06.00-22.00. Gångdörren till garage och lastkaj öppnas via en digital nyckel i din smartphone eller det betalkort som du använder vid betalning för din parkering i betalautomaten eller vald parkeringsapp. APCOA  ansvarar för P-automater och uthyrningen av parkeringsplatser, så för att hyra en p-plats kontakta APCOAS kundtjänst på telefonnummer 08-556 306 70 eller mail Vasakronan@apcoa.se Elladdplatser I garaget finns flera elladdplatser, vilka Vasakronan ansvarar för.

Service

Fastigheten ligger ett stenkast från Uppsalas gågata med alla dess butiker, restauranger och caféer, och med några minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt. All tänkbar service och kommunikation finns helt enkelt inom räckhåll. Bankomat Närmsta uttagsautomat ligger vid ICA Supermarket i S:t Persgallerian på Svartbäcksgatan 9. Närservice Apoteket Kronan på Svartbäcksgatan 8. Apoteksgruppen på Dragarbrunnsgatan 48B. ICA Supermarket i S:t Persgallerian på Svartbäcksgatan 9. Hemköp i Svavagallerian på Dragarbrunnsgatan 50. Systembolaget på Dragarbrunnsgatan 48A. Träning och hälsa Fitness 24 Seven på Påvel Snickares gränd 1. Fitness 24 Seven på Bangårdsgatan 9. Actic Uppsala Centralbadet på S:t Persgatan 4.


Karta
Visa på kartan:


Bilder på lokalen