Kontor, Skeppsgatan 5, VÄSTRA HAMNEN, Malmö

  • 205–3 983 m²
  • Diskuteras

Unik möjlighet till ett eget hus nära Malmö C och med utsikt mot Öresundsbron. Ljusa och trivsamma kontor i en pulserande stadsdel.


Lokaltyp Kontor
Total yta 205–3 983 m²
Adress Skeppsgatan 5
Område VÄSTRA HAMNEN
Kommun Malmö kommun
Byggår 2009
Hiss Ja
Tillträde Diskuteras
Objektsnummer 41926986

Beskrivning

Den totala uthyrningsbara arean uppgår till ca 3983 kvm. Här finns ljusa och trivsamma kontorslokaler i en pulserande stadsdel, nära Malmö C. Fastigheten har en stor och välkomnande entré med möjlighet till reception och konferensrum.

Jungmannen uppfördes med mycket hög teknisk standard och med moderna materialval och ligger på utsökt läge i Västra Hamnen med närhet till stadens puls såväl som parkernas lugn.

Fasaden skiftar mjukt i färg och man kan ana nyanser av både kaffelatte och champagne. Stora fönster och genomgående siktlinjer ger ljusa, fina lokaler. Högst upp ligger en stor härlig takterrasser där del av terrassen ligger väderskyddad under tak samt med sedumtak för biologisk mångfald. Det finns många platser i huset som bjuder på en härlig utsikt över Västra Hamnen och siktlinjer mot Öresundsbron.

Fastigheten är ritad av White Arkitekter med fokus på energieffektivitet och flexibel planlösning samt består av 5 våningar. Moderna och miljövänliga materialval präglar fastigheten.

Omgivning

Fastigheten ligger på ett strategiskt läge mellan centrum och havet med både grönområden i nära anslutning som vattnet som man kan blicka ifrån takterassen.

Kommunikationer

Busshållplatser i direkt närhet till fastigheten. Promenad till Centralstationen tar ca 17 min eller väljer man cykeln så får man räkna med ca 5 min.

Planlösning

Fastighetens planlösning är flexibel utifrån hur man vill sitta och arbeta. Entréplanet är används idag som konferensrum, lounge och matsal och vån 2-4 som kontor med öppet landskap, konferens- och samtalsrum samt kök på resp våning.

Service

Inom gångavstånd når man Masttorget med ICA Maxi, Apoteket och systembolag mm. I området finns flera restauranger, caféer, hotell gym, frisörer, kemtvätt och skräddare mm

Skyltläge

Varje företag i fastigheten ges möjlighet till att sätta en alt två fasadskyltar på fastigheten.

Närliggande företag

Västra Hamnen är en pulserade stadsdel med bostäder, kontor, skolor och förskolor. Det finns mycket service med restauranger och affärer som tex ICA Maxi, Systembolag, Gateau, kemtvätt, frisörer, YallaTrappan, Benne's Pasta mfl. men det finns även flera gröna parker och kanalpromenader. Flera hotell har också etablerat sig i Västra Hamnen där de närmsta är Best Western och Forenom. Övriga företag i närheten är World Trade Center, WSP, Kronofogden, Previa, Fredersens Advokatbyrå, Visma, Bygghemma, CGI och Trafikverket mfl


Karta

Bilder på lokalen