Kontor, Norra Vallgatan 64, City, Malmö

  • 431 m²
  • 13 rum
  • Enligt överenskommelse

Här är ert nya kontor! 451 kvm i Malmös pampigaste byggnad med ett supercentralt läge precis framför Malmö Centralstation!


Lokaltyp Kontor
Total yta 431 m²
Adress Norra Vallgatan 64
Område City
Kommun Malmö kommun
Byggår 1904
Hiss Ja
Våning 4 + 5
Antal rum 13
Takhöjd 4
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41977848

Beskrivning

Välkommen till Skånepalatset - en kontorsbyggnad som verkligen lever upp till sitt namn. Redan vid första anblick blir man hänförd av detta palats med otrolig arkitektur i nyrennäsans, gedigna storlek och utsmyckning med mycket historia i väggarna. Ett kliv in i porten välkomnas man in i en hänförande entré och trapphus med dekorativa valv, stenytor och väggmålningar. 

På fjärde våningen i detta palats erbjuder vi en större konotorslokal om 451 kvm fördelat på två våningsplan med interntrappa. Ytorna är väldisponerade med flera, generöst tilltagna kontorsrum samt konferensrum på vardera plan. Det finns 13 st rum som kan användas som både kontorsrum eller konferensrum beroende på behovet, samtliga väggar mellan rummen ska vara möjliga att rivas ifall man önskar större rum eller fler öppna ytor. Ett av rummen har ett gediget kassavalv. Pentry med diskmaskin. Två toaletter varav en med dusch.

Lokalen upplevs otroligt pampig med sina originaldetaljer från tidigt sekelskifte i form av vackra stuckaturer, fiskbensparkett, valv, dekorativa fönster och takhöjd. Fönster i flera väderstreck som bidrar till luftiga och ljusa ytor och slående utsiker över Malmö och havet.

Det fjärde våningsplanet är ca 341 kvm med en takhöjd på 4 m och det femte våningsplanet via interntrappa är på ca 90 kvm med 3 m takhöjd.

Läget på Norra Vallgatan är fantastiskt med närheten till Centralstationen på andra sidan kanalen och city med stadens alla butiker och restauranger runt hörnet. 

Detta är en lokal man måste uppleva och kommer förälska sig i! Välkommen att kontakta oss på Trianon för vidare information samt visning!

Omgivning

Cityläge med närhet till allt! Ett område som präglas av vacker arkitektur, historia och närhet till handel och service. Pittoresk och lummig omgivning med vackra gamla hus från år 1300 och framåt, bilfria kullerstensgator dekorerade med stockrosor på ett lugnt läge men nära stadspulsen. En kort promenad till Kungsparken och Slottsparken med grönska, blommor och vatten för rekreation och motion.

Kommunikationer

Malmös bästa kommunikationsläge med centralstationen på andra sidan kanalen precis utanför porten. Här finns stort utbud av tåg och bussar inom och utanför regionen. Både Köpenhamns och Malmös flygplats nås inom 20 min med tåg och buss som avgår från Centralstationen. För cykelpendlaren finns cykelparkering mitt emot fastigheten.

Planlösning

Våning 4: ca 341 kvm
Våning 5: ca 90 kvm, nås via interntrappa

Parkering

Nej

Service

Centrala Malmö precis utanför porten och erbjuder ett stort utbud av närservice med flera butiker, restauranger, nöje, samhällsservice, gym, apotek, vård med mera!

Vägbeskrivning

Se Google maps.

Närliggande företag

Här finns hög företagsamhet genom närliggande kontor och handel. Företag som Konditori Katarina, Elite Hotel Savoy, Blomsterpigan, Pantbanken Sverige, Sjölins m.fl.

Övrigt

Parkeringsmöjligheter finns på intilliggande gator eller flera parkeringshus i området.


Karta