Restaurang, Hörnet mellan Hyllie Allé och Hyllie Boulevard, Hyllie, Malmö

  • 130 m²
  • Enligt övernskommelse

Lägg hörnbiten i vardagspusslet The Corner är ett modernt, sobert, elegant och urbant kontorshus mitt i Hylliesmeten. De ynka 100 meterna till Citytunneln gör pendlingen bekväm och det centrala läget ...


Lokaltyp Restaurang
Total yta 130 m²
Adress Hörnet mellan Hyllie Allé och Hyllie Boulevard
Område Hyllie
Kommun Malmö kommun
Byggår 2023
Hiss Ja
Våning Bottenplan
Tillträde Enligt övernskommelse
Objektsnummer 41957365

Beskrivning

Hörnet mellan Hyllie Allé och Hyllie Boulevard är skådeplatsen för The Corner – ett kontorshus som bokstavligen sticker ut. Här erbjuder vi flexibla kontorsytor med tillgång till avkopplande takterrasser och en grönskande innegård. De ynka 100 meterna till Citytunneln gör pendlingen bekväm och det centrala läget kommer med goda grannar. Co-working aktören Genetor, Parkering Malmö, träningskedjan SATS och modemärket John Henric AB är sedan tidigare klara som hyresgäster i The Corner.

Tvärs över gatan möter du Öresundsregionens högsta kontorshus, The Point, som är integrerat med Quality Hotel View. Här finns restaurang, bar och baristagodkänt finkaffe!

Emporia erbjuder allt man kan önska i form av shopping och inspiration. Här görs enkelt ärenden under lunchen. Och efter jobbet kan middagen snabbt plockas med från den välsorterade ICA-butiken, känd för sin fina delikatess och som gärna levererar allt ert nya kontor kan tänkas behöva.

Planlösning

Det lättillgängliga läget gör platsen perfekt – The Corner blir ett enkelt val för förbipasserande att smita in på för en kopp kaffe innan jobbet, lunchen eller fredagens afterwork med kollegorna. Kanske är det din verksamhet som blir känd för Hyllies bästa finkaffe?

Här erbjuder vi en lite mindre yta på 130 kvm med möjlighet till ett entresolplan om ca 25 kvm. Perfekt lokal för exempelvis café, bageri, sushi eller take-away! Det lättillgängliga läget gör platsen perfekt – hit kommer kunderna smidigt oavsett om det är med tåg, cykel, buss eller till fots.

Under Bifogade filer hittar ni förslag på planlösningar för 130 kvm.

Parkering

Ja

Övrigt

https://peabfastighet.se/projekt-och-lokaler/the-corner/


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen