Verkstad, Ringborregatan 1, Hälla, Västerås

  • 427 m²
  • 2025-06-01.

Höglager med markport och tillhörande kontorsytor i modernt skick finns att hyra i attraktiva Hälla


Lokaltyper Verkstad / Kontor / Lagerlokal / Övrig lokal
Total yta 427 m²
Adress Ringborregatan 1
Område Hälla
Kommun Västerås kommun
Byggår 1961
Våning 1
Tillträde 2025-06-01.
Objektsnummer 41977824

Beskrivning

Ledig kombilokal med höglager och kontorsutrymmen fördelade på markplan och entresolplan. Lagerytorna är bra planerade med generös takhöjd om 7.2 meter och öppna ytor. Smidig in och utlastning till lagret sker via en egen markport. Kontorsytorna nås direkt via lagret eller via en separat entré. Kontorsytorna är kontorsindelade och innefattar ljusa, moderna lokaler. Lokalen rymmer även en trevlig pausyta med pentry och imponerande dimensioner samt konferensrum, omklädningsrum, dusch och WC.

Lokalen är belägen i en kontors- och lagerfastighet bestående av två byggnader med flertalet lediga kontors- och lagerlokaler. En av byggnaderna är en renodlad kontorsbyggnad med lediga kontorsytor som enkelt går att slå samman till större enheter om efterfrågan finns. Den andra byggnaden består av en kombination av kontor, showroom och butiker som kan kombineras med lagerytor. Byggnaderna renoverades 2015 och erbjuder moderna lokaler i gott skick. Då det finns flera lediga lokaler finns stora möjligheter att slå samman ytor till större enheter. Parkering går att ordna via tilläggsavtal.

Hälla är ett attraktivt lättindustriområde 6 kilometer väster om centrala Västerås, strategiskt lokaliserat alldeles intill Västerås flygplats och den viktiga transportlänken E18. Området präglas av lättindustri, logistik, lager och handel med ett brett serviceutbud på närliggande Hälla Shopping och Hälla Syd. Det finns goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Västerås.

Kommunikationer

Goda kollektivtrafikförbindelser med buss till centrala Västerås

Planlösning

Planritning finns bland bilder/PDF.

Parkering

Möjlighet att teckna tilläggsavtal för parkering

Service

Brett serviceutbud med butiker och restauranger på närliggande Hälla Shopping och Hälla Syd

Vägbeskrivning

Direkt anslutning till E18

Skyltläge

Bra exponering av skyltläge

Närliggande företag

Schenker, IB Transport, Ahlsell, Hilti och Däckkompaniet


Karta

Bilder på lokalen