Kontor, Västra Varvsgatan 19, Västra Hamnen, Malmö

  • 280–310 m²

Hyr unika lokaler i Hall 7 - Högt i tak, glasfasad och en fantastisk utsikt


Lokaltyp Kontor
Total yta 280–310 m²
Adress Västra Varvsgatan 19
Område Västra Hamnen
Kommun Malmö kommun
Objektsnummer 41947393

Kommunikationer

Den nya MalmöExpressen trafikerar Malmö C med en turtäthet var 4:e minut. Resan i egen fil tar 5 minuter. Därifrån tar du dig smidigt vidare både inom Sverige eller Köpenhamn.
På Masttorget finner du även Malmös hyrcykelsystem Malmö by bike och för den som föredrar egen cykel erbjuds säker cykelparkering.
I nära anslutning till fastigheten finns bilpool för smart delning. Inom 100 meter finns dessutom många parkeringsplatser för kunder och anställda. Laddfaciliteter gör bilresan hållbar.

Planlösning

I Hall 7 finner du kontorslokaler som lämpar sig väl för arbete i öppet landskap eller aktivitetsbaserat landskap. Idag har vi endast två kontorslokaler omkring 300 kvm vardera tillgängliga i Hall 7. Som hyresgäst har du möjlighet att påverka utformningen av ditt företags nya yteffektiva lokaler. Tillsammans med en arkitekt tar vi fram det förslag som passar dig och ditt företag bäst. Pentryts placering och toalettgrupper blir enligt bifogad planritning. Då lokalen har installationsgolv kan den lätt möbleras och möbleras om med tanke på nätverk, el, ventilation mm.

I Hall 7 står människan i fokus. Här skapas skräddarsydda arbetsplatser som främjar hälsa och välmående, förenklar vardagen och värnar om miljön. Forskning visar att människor som trivs och mår bra på jobbet ökar prestationen med nära tio procent. Framtidens arbetsplats handlar om att kombinera ökat välmående med ökad effektivitet. Med den visionen förnyar vi nu den historiska byggnaden Hall 7.
Läs mer på www.hall7.se.

Service

På Masttorget finner du all närservice som behövs för en enklare vardag. Allt ifrån trevliga restauranger, caféer till apotek, postombud, ICA Maxi och systembolag. Paket går att hämta ut smidigt hos Instabox.
En morgontur längs havet, en padelmatch över lunchen eller ett gympass efter jobbet? Oavsett preferenser så erbjuder läget närhet till aktiviteter, hav och natur.
För att uppmuntra till en sund och hållbar livsstil erbjuds också möjlighet att delta i hälsoaktiviteter.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen