Kontor, Vasagatan 11, City, Västerås

  • 529 m²

Västerås populäraste gata Vasagatan presenterar 529 kvadratmöjligheter


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 529 m²
Adress Vasagatan 11
Område City
Kommun Västerås kommun
Hiss Ja
Objektsnummer 41956333

Beskrivning

Här befinner du dig i hjärtat av Västerås City med moderna och effektiva kontorslokaler. Fastigheten Manfred 8 i Västerås är ett klassiskt bank-, affärs- och kontorshus i stadens mest centrala gatukorsning. Fastigheten byggdes 1972 för bland annat bank och apotek. Idag är Nordea, Västerås stad, Lantmäterimyndigheten och Arbetsförmedlingen hyresgästerna i det särpräglade huset med sin uttrycksfulla profil. Nu har du möjligheten att etablera din verksamhet här!

Omgivning

Här befinner du dig i hjärtat av Västerås City med moderna och effektiva kontorslokaler. Med citys alla möjligheter har du allt man kan tänka sig utanför dörren. Här finns shopping, allt ifrån stora gallerior till mindre genuina butiker. När du behöver fylla på med energi har du flertalet restauranger och caféer nära till hands. När kvällen smyger sig på lever citys nöjesliv upp med utbud av barer, konserter, kulturliv och klubbar.

Kommunikationer

Goda kumunikationer med acces till fastigheten från cityringen. Busshållsplats med flertalet busslinjer inom prommenadavstånd. Dessutom når du Västerås Centralstation på 8 minuters promenad!

Planlösning

Anpassas efter era önskemål.

Parkering

Parkeringsdeck samt flertalet parkeringsgarage inom promenadavstånd.

Service

Servicen finns runt knuten med flertalet reastauranger och caféer. Även granne med livsmedelsbutik.

Övrigt

Kontorsfastigheten Manfred 8 i Västerås är ett klassiskt bank-, affärs- och kontorshus i stadens mest centrala gatukorsning. Fastigheten byggdes 1972 för bland annat bank och apotek. Idag är Nordea, Västerås stad, Lantmäterimyndigheten och Arbetsförmedlingen hyresgästerna i det särpräglade huset med sin uttrycksfulla profil."


Karta
Visa på kartan: