Kontor, Tegeluddsvägen 21, Gärdet, Stockholm

  • 1 552 m²
  • Enligt överenskommelse

Högt upp i huset med en fantastisk utsikt över Värtahamnen och Lidingö ligger detta moderna kontor.


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 552 m²
Adress Tegeluddsvägen 21
Område Gärdet
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1979
Hiss Ja
Våning 10
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41945553

Beskrivning

Välkommen till en ljus och modern lokal i attraktivt läge endast ett stenkast från T-banan Gärdet. Ett kontor som erbjuder inspirerande kontraster, här finns både görndskande natur och levande stadskvarter runt hörnet. Varmt välkommen!

Omgivning

Fastigheten är belägen på Tegeluddsvägen 21, där Gärdet och Värtahamnen/Frihamnen möts. Ett unikt kontorsläge där naturen och stadspulsen möts. Strax intill finner du en grön lunga, Finlandsparken, med trevliga stråk och gamla ekträd. Från Tegeluddsvägen har du även nära till nationalstadsparkens grönska. Området kring Gärdet och Värtahamnen är ett av Stockholms mest intressanta utvecklingsområden som successivt kommer att förändras till ett ännu mer levande kvarter med en kombination av bostäder, kontor, restauranger och grönskande natur och hamnar. Redan nu finns stora aktörer som Nasdaq, American Express och TV4 etablerade i området.

Kommunikationer

Tegeluddsvägen har mycket goda kommunikationer inom gångavstånd. Kontoret ligger ett stenkast från Gärdets tunnelbanestation och härifrån tar det bara ett par minuter in till city. Närheten till tunnelbanan gör det också enkelt att ta sig hit med Lidingöbanan och Roslagsbanan. SL:s busslinje1 och 91 har båda hållplatser i närområdet. Med bil når snabbt E4/E20 via Norra Länken.

Planlösning

Vackert och representativt kontor för er som har höga krav på läge, estetik, funktionalitet och flexibilitet. Ytorna är med olika planlösningar med många mötes-och konferensrum i varierat storlek. I fastigheten finns ett omtyckt café och restaurang samt en välkomnande lounge.

Parkering

Parkering finns att hyra tillhörande fastigheten.

Service

I fastigheten finns ett omtyckt café och restaurang samt en välkomnande lounge. Parkeringsmöjligheterna är goda för både cyklister och bilburna med nyrenoverat garage i huset. I närområdet finns flera trevliga lunchrestauranger, ICA Kvantum samt hotell som Scandic Ariadne.


Karta

Bilder på lokalen