Växer hos Humlegården

28 september 2023

Advokatfirman Cederquist har valt att förlänga hyreskontraktet avseende kontor på Hovslagargatan 3 i Stockholm. Bolaget kommer även att utöka lokalerna, som nu sträcker sig över cirka 3 900 kvm.

Humlegården webb.jpg
Hovslagargatan 3, Fotograf: Åke Eson Lindman

Humlegårdens samarbete med Cederquist inleddes redan 2007, då den affärsjuridiska advokatbyrån valde att etablera sitt huvudkontor på Blasieholmen. Fastigheten är belägen i anrika kvarter med närhet till såväl stadspuls som vatten och grönska. På kontoret på Hovslagargatan 3 samlas idag över 160 medarbetare i karaktärsfulla lokaler, som efter utökningen omfattar cirka 3 900 kvm. Kontorsytorna kommer att moderniseras med målet att skapa en trivsam och attraktiv miljö som möter moderna arbetssätt. Ambitionen är att genomföra arbetet i enlighet med Humlegårdens cirkulära principer, som syftar till att uppnå en minskad klimatpåverkan.


 – Vi fortsätter växa och är glada över att vi har möjlighet att göra det i lokalerna på Blasieholmen som har blivit en del av Cederquists kultur och vår identitet. För oss är det viktigt att erbjuda en modern och samtidigt personlig arbetsplats där vi kan fortsätta arbeta på ett effektivt sätt och utvecklas tillsammans. Det här känns som ett roligt och naturligt nästa steg i vårt erbjudande till både kunder och medarbetare, säger Tone Myhre-Jensen, Managing Partner på Cederquist. 

  

– Vi har haft ett gott samarbete med Cederquist under många år och är mycket glada över att vi nu får förnyat förtroende. De har en inspirerande syn på kontorets roll, som vi ser fram emot att få vara med och förverkliga. Vi ser ett ständigt intresse för våra lokaler på Blasieholmen, där det unika läget och fastigheternas karaktär bildar en fin fond för bolag som söker ett intressant sammanhang och en stilfull miljö, säger John Forselius, Asset Manager på Humlegården Fastigheter.Pernilla Krantz

Redaktionschef

Följ artikelämnen

Välj de ämnen som du är intresserad av så kommer vi att meddela dig när vi publicerar någonting nytt.