Kontor, Dragarbrunnsgatan 46, Centrala Uppsala, Uppsala

  • 818–1 112 m²
  • 20220401


Lokaltyp Kontor
Total yta 818–1 112 m²
Adress Dragarbrunnsgatan 46
Område Centrala Uppsala
Kommun Uppsala kommun
Byggår 1895
Renoveringsår 1987/2012
Tillträde 20220401
Objektsnummer 41953679
Bifogade filer

Beskrivning

Här välkomnas ni med ett av Uppsalas pampigaste trapphus till ett kontor utöver det vanliga ett par hundra meter från tågstationen. I det modernt renoverade huset från slutet av 1800-talet erbjuds både funktionalitet och charm i en härligt kombination. Lokalen har rejäl takhöjd och en variation av öppen planlösning och rum i olika storlekar. Här finns möjlighet för alla typer av arbetssätt i kontorsrum, projektrum eller mötesrum. Det här kontoret har plats för många, det är bara att välja hur du vill använda det! Varmt välkommen att höra av dig om du vill komma på en visning!

Kommunikationer

Med ett par minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt och det är enkelt att transportera sig till och från kontoret med såväl cykel eller bil som kommunalt. Tåg Resecentrum är ett kommunikationsnav för buss- och tågtrafik. Avståndet till Stockholms Central är tidsmässigt 30-40 minuter från Uppsala och hit kör såväl SJ som SLs pendeltåg flera gånger i timmen. Pendeltåget stannar även på Arlanda. Upptåget, som trafikerar Gävle-Uppsala, har många dagliga avgångar. Länk till SJs webbplats Länk till SLs webbplats Buss Närmaste busstation är Uppsala Centralstation/Resecentrum. Från Resecentrum går förutom flertalet stadsbussar även regionala bussar mot såväl Enköping eller Västerås som Norrtälje och Östhammar.  För tidtabeller och mer info se ULs hemsida: Länk till Uppsala Buss (UL) webbplats Bilpool I parkeringsgaraget på nedre plan i närliggande Svava Matgalleria (infart Dragarbrunnsgatan 50) finns en elpoolbil från M som är tillgänglig för alla. För medlemskap och villkor se M:s webbsida .

Parkering

Parkering och besöksparkering Bilparkering hänvisas till grannfastigheternas garage Svavagaraget på Dragarbrunnsgatan 50 eller Smedengaraget på Smedsgränd 20. Maxhöjden för fordon i garagen är 2,0 meter. Svavagaraget Svavagaraget är öppet alla dagar kl. 05.30-24.00 och det är möjligt att betala sin parkering via betalautomat eller betalapp. För frågor kring parkering kontakta Aimo Parks kundtjänst på telefonnummer 0771-96 90 00 eller besök deras webbsida . Smedengaraget Smedengaragets öppettider är alla dagar kl. 06.00-24.00 och det är möjligt att betala sin parkering via betalautomat eller betalapp. För frågor kring parkering kontakta Aimo Parks kundtjänst på telefonnummer 0771-96 90 00 eller besök deras  webbsida .

Service

Fastigheten ligger ett stenkast från Uppsalas gågata med alla dess butiker, restauranger och caféer, och med några minuters promenad till Uppsala Centralstation/Resecentrum kan kontoret knappast ligga mer centralt. All tänkbar service och kommunikation finns helt enkelt inom räckhåll. Närservice Apoteket Kronan på Svartbäcksgatan 8. Apoteksgruppen på Dragarbrunnsgatan 48B. Hemköp i Svava Matgalleria på Dragarbrunnsgatan 50. ICA Nära på Vretgränd 9. Systembolaget på Dragarbrunnsgatan 48A. Träning och hälsa Fitness 24 Seven på Påvel Snickares gränd 1. Fitness 24 Seven på Bangårdsgatan 9. Actic Uppsala Centralbadet på S:t Persgatan 4. Övrig service Vi vill att våra hyresgäster ska kunna fokusera på sin kärnverksamhet. Därför kan vi genom vår tjänstepartner Coor erbjuda hjälp med en stor del av de andra uppgifter som måste lösas på ett företag, t ex konferens, reception, telefoni, vaktmästeri och städning av den egna lokalen. Kontakta Coor på telefon 010-559 57 30 eller e-mail hyresgast@coor.com för att höra mer, du hittar också information på deras serviceportal: Länk till Coors serviceportal för Vasakronan" href="https://portal.coor.com/vasakronan/vasakronan/" target="_blank" » Länk till Coors serviceportal för Vasakronan


Karta

Bilder på lokalen