Kontor, Ångbåtsbron 1, Hamnen, Malmö

  • 321 m²
  • Diskuteras

Första parkett vid kajkanten! Magiskt läge för ert framtida kontor på Ångbåtsbron med fantastisk utsikt och närhet till centrum. Välkommen!


Lokaltyp Kontor
Total yta 321 m²
Adress Ångbåtsbron 1
Område Hamnen
Kommun Malmö kommun
Byggår 1930
Renoveringsår 1996
Våning 4 av 8
Takhöjd 3 meter
Tillträde Diskuteras
Objektsnummer 41962662

Beskrivning

Första parkett vid kajkanten! Magiskt läge för ert framtida kontor på Ångbåtsbron med fantastisk utsikt och närhet till centrum. Välkommen!

Nu finns en unik möjlighet att hyra kontorslokaler i fastigheten Ångbåtsbron. På ett fantastiskt läge i Malmö, dessutom prisvinnande för banbrytande arkitektur, kan ni nu skapa en arbetsplats där havet ger ro i sinnet och utrymme för kreativitet - mitt i stan.

I Ångbåtsbron finns 9000 kvm kontorsyta fördelat på åtta våningar. På varje våning finns utöver arbetsplatser flera mötesrum av olika storlek, besöksyta/reception och personalutrymmen som kapprum, matsal, lounge-/pausyta och plats för kaffe- och vattenmaskiner. Det finns även rum för kopiator och liknande, serverrum och flera förråd. I varje lokal finns flera toaletter.

Omgivning

MALMÖS BÄSTA LÄGE!
Nyhamnen är ett av Malmös mest spännande områden. Med en rik historia och stora framtidsplaner är det ett av stadens främsta utvecklingsområden de kommande 20 åren. En ny hållbar stadsdel ska växa fram, med uppemot 6000 nya bostäder och 13000 arbetsplatser bestående av handel, service, förskolor och skolor. Målet är en grön och havsnära, urban stadsdel där människor vill arbeta, leva och bo, och det gör Ångbåtsbrons läge ännu bättre med tiden.
Nyhamnen binds samman med övriga delar av centrum via gång- och cykelbroar över bangården. På sikt ger det direktåtkomst till perrongerna och förbindelser med resten av regionen och till kontinenten.
I närområdet finns redan en mängd företag inom bland annat IT, media och transport.

Kommunikationer

Sju minuters gångpromenad från Ångbåtsbron ligger Malmö Centralstation med kommunikationer till såväl hela Skåne som till Danmark och vidare ut på kontinenten. Flera busslinjer passerar nära Ångbåtsbron; - Busslinje 150 (Vellinge-Klågerup - Busslinje 172 (till Genarp) - Stadsbuss 4 (Bunkeflostrand-Segevång) - Stadsbuss 7 (Malmö Ön-Svågertorp) - Stadsbuss 8 (Hyllie-Lindängen)

Planlösning

Kontorslokalen är idag en betongren yta vilket medför att ytorna kan anpassas efter era egna önskemål, tankar och funderingar under förutsättning att man inte bryter de nödvändiga byggnationer i lokalen som krävs för att upprätthålla en god och bra ventilation mot de antalet personer som har för avsikt att arbeta i lokalen.

Skyltläge

Vill ditt företag synas med en större skylt på en av våra fasader löser vi givetvis detta, annars finns ditt företagsnamn vid resp entré såväl interiört som exteriört på fastighetens egna skylt.

Närliggande företag

NE - Nationalencyklopedin, Kährs Group, KNIGTEC, Fyrklövern, IMP, Stabenfeldt, Purity Gin/Vodka och inom kort Sydsvenska Handelskammaren m fl

Övrigt

Besöksparkering
Cykelrum
Elbilsplatser
Fiberanslutning
Garage (kall)
Kök/pentry
Konferens
Kundparkering
Mötesrum
Parkering
Serverrum
Telefonbås
WC

BREEAM
Den här certifieringen är världens mest använda. Breeam används för befintliga och nybyggda kommersiella byggnader. 2013 kom en svensk version som utgår från svensk lagstiftning, svenska metoder och arbetssätt. Breeam är en heltäckande certifiering med många indikatorer. Här görs bedömningar inom projektledning, energianvändning, inomhusklimat, vattenhushållning, avfallshantering, markanvändning, påverkan på närmiljön, byggmaterial och föroreningar samt byggnadens läge i förhållande till allmänna kommunikationsmedel.

Det finns gott om parkeringsplatser i anslutning till fastigheten. Det finns även laddstolpar för er som kör elbil.


Karta
Visa på kartan:

Bilder på lokalen