Kontor, Skeppsbron 3, Centrum, Malmö

  • 342 m²
  • Enligt överenskommelse

Perfekt kontor för dig som vill ha nära till allt.


Lokaltyper Kontor / Butikslokal
Total yta 342 m²
Adress Skeppsbron 3
Område Centrum
Kommun Malmö kommun
Hiss Nej
Våning 2
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41949879
Bifogade filer

Beskrivning

Välkommen in i denna pampiga fastighet som nu finns tillgänglig för ert företag att flytta in i. Unik kontorslokal med utsikt över vattnet och ett perfekt läge precis runt hörnet från Malmös Centralstation med tåg- och bussförbindelse. Lokalens 342 kvadratmeter är väldigt väldisponerade och har en generös takhöjd i alla rum. Här får du känslan av öppet kontorslandskap och kontoret erbjuder utöver fem kontorsrum även konferensrum, ett generöst kök och tre toaletter. På Skeppsbron 3 har du närheten till stan, utsikt över vattnet och kommunikationen runt hörnet. Välkommen att kontakt oss för mer information eller boka visning!

Omgivning

Vid Skeppsbron förenas Malmös centrala delar med stadens kustlinje, den inre hamnen, universitetsområdet, Malmö Live, Västra hamnen och den expansiva Nyhamnen. Närområdet erbjuder en dynamisk och varierad citymiljö med bland annat butiks- och kontorsfastigheter, bostäder, skolor, bibliotek, museer och konserthus. Alldeles intill ligger Malmö centralstation med anslutningar för tåg, citytunnel, buss, taxi samt ett brett utbud av butiker, caféer och restauranger. I området finns också vackra promenadstråk samt stora möjligheter till avkoppling i anslutning till stadens kanaler och generösa parkområden.

Kommunikationer

2 minuters promenad till Malmö Centralstation och bara några minuters ytterligare gångväg till Stortorget. De stora genomfatslederna nås enkelt med bil.

Parkering

Parkeringsplatser finns på innergården och i intilliggande garage.

Service

Restauranger och butiker finns i närområdet.


Karta
Visa på kartan: