Kontor, Tullvaktsvägen 9-15, City, Stockholm

  • 1 297 m²
  • Enligt överenskommelse

Modernt kontor i Gamla Fordfabriken granne med Nasdaq, Gant och H&M!


Lokaltyp Kontor
Total yta 1 297 m²
Adress Tullvaktsvägen 9-15
Område City
Kommun Stockholms kommun
Byggår 1930
Hiss Ja
Våning 3
Tillträde Enligt överenskommelse
Objektsnummer 41943324

Beskrivning

Öppen lokal som anpassas i samråd med hyresgästen.
Takhöjden är idag ca 2,9 m men river man installationgolvet som bygger upp 30 cm får man 3,2 m till taket. Det finns några balkar där takhöjden efter rivet installationsgolv är 2,35 m resp. 2,75 m. Det finns en godshiss till lokalen så viss del kan även användas som lager eller lättare produktion.

Omgivning

Centrala Stockholm Frihamnen är ett område som har ett strategiskt och attraktivt läge i staden. Området utnyttjas idag som hamn. Från Frihamnen går Tallinks Siljas färjor till och från Finland och Baltikum. Det är Stockholms enda fullservicehamn och har en omfattande utlandstrafik. Frihamnen utnyttjas redan idag även för andra verksamheter än direkt hamnbundna. Detta är en omvandling som har skett successivt sedan 1980-talet och som fortfarande pågår. Framförallt många mediaföretag har etablerat sig i området. TV4 och SVT Drama finns här, tillsammans med ett antal mindre företag inom samma bransch. Även andra typer av företag finns i nybyggda kontorslokaler i anslutning till färjeläget, liksom ett hotell- och konferenscenter. I området finns även joggingspår och småbåtshamnar.

Kommunikationer

Närmaste T-bana är Gärdet . Därifrån promenad eller med buss 1, 72 och 76 som har en hållplats precis utanför fastigheten.
Se hemsida: www.sl.se för tidtabeller.
Med utbyggnaden av Norra länken och Spårväg City så är kommunikationerna mycket goda till området.

Planlösning

Öppen planlösning med 4 tillbyggda kontorskomplex som har pentry, mötesrum och kontor ihop. Finns mindre lager och serverrum. Större pentry med trevlig personaldel.

Parkering

Parkeringsplats. Går att hyra.

Service

I området finns det fler kvarterskrogar och caféer. Det finns även en populär nyöppnad Phils Burger. Vill man vara lite mer aktiv är det gångavstånd till Ballbreaker där det finns restaurang och konferens möjligheter.
En bit närmare city ligger Fältöversten med flera butiker och restauranger och annan service. För övernattning finns det hotell i området som Hotell Ariande och Stay At.
Du når snabbt med bil eller buss till Kungliga Tennishallen och Friskis & Svettis .

Övrigt

Frihamnen står inför en omvandling i och med projektet Norra Djurgårdsstaden. Totalt planeras det att skapas 12 000 nya bostäder och 35 000 nya arbetsplatser. De första 700 nya bostäderna stod klara under 2012. Området sträcker sig från Husarviken och Hjorthagen ned till Frihamnen och Loudden.


Karta

Bilder på lokalen